reklama

Kto po in vitro?

Fusun, właśnie sprawdziłam mój kalendarz i ja prawdopodobnie plamienie implantacyjne miałam dopiero 10dpt! a pierwszą betę zrobiłam 11dpt (mimo, że dr nalegał, aby zrobić 14dpt) i wyszła "skromne" 35,8. Także ja dołączam się do dziewczyn, żebyś ją jeszcze raz powtórzyła. Bo gdybym ja zrobiła 9dpt, to nie wiem czy coś by z tego wyszło. Pozdrawiam i trzymam kciuki!!
Avocado, ja betę powtórzę jutro, bo wynik muszę wysłać do lekarza, a on mi kazał zrobić w 12 dpt. A w związku z tym, że 12 dpt to sobota, to mówił żebym zrobiła dopiero w poniedziałek 14 dpt. Ale i lekarz i my wszystkie tutaj wiemy, że 11 dpt to termin jak najbardziej ok i beta tego dnia musi wyjść jeżeli jest ciąża.
A Twoja beta z 11 dpt oznacza, że w 9 dpt miałaś betę ok 20 :-) Także mi już jutro nic nie ma prawa wyjść

reklama
Asiu przykro mi,że jeszcze dziś nie ma bety. Ale głowa do góry, bo jeszcze nic nie jest przesądzone - powótrz betę i bądź dobrej myśli

Hola dobrze,że się odezwałaś, myślałam o Tobie i trzymam kciuki za same dobre wieści jutro &&&&&&&

Molla sercem jestem z Tobą

Aśka Ty głuptasku Ty!! lonty i nic więcej!!:cool: po co to zrobiłas co?? ja mam wrażenie że ona dopiero zaczyna rosnąć, 01, 02 takie moje wyniki w 11 dpt, a 0,16 to tak mi daje do myślenia że zaczyna sie rozkręcać. Wez babo jedna daj na luz i powtórz ta betke. :tak: a ja dziewczyny mam jutro wizytę, i dowiem sie kiedy transfer. I też mi się sniło ostatnio 2 kreski, więc mam jakieś negatywne nastawienie.... Buziale dla Was! ;-)

Kochane bardzo Wam Wszystkim dziękuję....kurczę myślałam, że mam na tyle mocno wpojone, iż dziś miało pełne prawo nic nie wyjść i nie będę się przejmowała, ale kurcze nie potrafię . ALe już się wyryczałam (chyba ) i próbuję nie myśleć...nie wiem co bym bez Was zrobiła:-)

Ja dzisiaj zrobiłam badania hormonów, jest 15dc...estradiol 210, lh 12,7 I progesterone 1,1....troszke nisko..ale niby w normie...juz rozmawialam z lekarzem...jutro mam zrobić powtórkę z badan...I się zdzwonić z lekarzem...I zadecydujemy czy mam wziąc ovitrelle...I jednak transfer będzie...w przyszłym tygodniu...albo wtorek albo czwartek:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: Ufam Doktorkowi I mam nadzieję, ze wie dokladnie co robi:):):)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry