• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Fusun, dolczam sie do zyczen urodzinowych. Zycze Ci oczywiscie tego czego pragniesz najbardziej ,czyli rodzenstwa dla synusia.Niech jutrzejsza beta bdzie wysoka :-)

Martaczi, ale z Ciebie kurka nioska ;-) Gratuluje tak duzej ilosci jajeczek.:-)

Fasun-wszystkiego co najlepsze i najpiékniejsze!!! Urodzinowe buziaki :*
martaczi- ależ kwoka z Ciebie, niesamowite, zazdroszcze ilości...

Na dzisiejszej wizycie czułam Wasze dobre fluidy. Na lewym jajniku dziś lekarz wypatrzył 4 pęcherzyki, a prawy nadal szary leniuszek-puściutki. Przy ostatniej też wyprodukował jeden malutki pęcholek. Czy to możliwe, że już nie pracuje? :-( W sobotni ranek kolejna wizyta, a w poniedziałak lub wtorek punkcja. Znowu endometrium szybciutko rośnie. Ostatnio z powodu zbyt grubego endometrium (18) miałam przełożony transfer. Dziś lekarz powiedział, że w czasie punkcji zapadnie decyzja. W sobotę też pogadamy o akupunkturze...

Fusun wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!!! Najpiękniejszy prezent będzie jutro.

Kochane w którym dniu po transferze mieliście plamienia implementacje? Mi dziś mija szósty dzień i nie ma żadnych plamek:no:

Dobranoc.
Kolorowych dla Was wszystkich, mimo, że
:-D

401895_444025039012471_1694614079_n.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry