Ice41
Fanka BB :)
U mnie nie było tej informacji.A możecie poznać płeć??? To nie jest jakoś zakazane przez konwencje bioetyczne...?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U mnie nie było tej informacji.A możecie poznać płeć??? To nie jest jakoś zakazane przez konwencje bioetyczne...?
Ale w Polsce jestem przekonana, że to badanie znają i robią tylko staraczki. Zdecydowana większość orientuje się, że nie ma okresu, sika na test, ogłasza całej rodzinie dobre wieści i na koniec idzie do ginekologaZnaczy... ja to chyba wiem...Pomijając fakt, że w tutejszym języku "iść na betę" nie istnieje. I nie ma mowy o jakimkolwiek badaniu przed opóźnieniem miesiączki.
Ale to cały czas jest w ramach polityki niewtajemniczania pacjentów. Nikt nie jest świadomy, że "idzie na betę". Idzie się na PDS (=pobranie krwi). I to PDS jest pozytywne lub negatywne. Nie ma świadomości jakichś "przyrostów" czy innych kwestii.
U mnie tez..U mnie nie było tej informacji.
Z dwóch zarodków jeden mam dobry i szkoda, że nie znam płci (z ciekawości)U mnie tez..
A dostałam oryginał badania
Z dwóch zarodków jeden mam dobry i szkoda, że nie znam płci (z ciekawości)
w Gamecie i do tego trwało to miesiąc, a w Invictcie słyszałam, że krócej. Pytałam o przesłanie materiału do innej kliniki, ale ustalanie transportu, terminów itd. między klinikami i wyszło by na to samo.A w jakiej klinice robiłaś? Ja w invictcie i płeć poznałam.
Ciekawe. Nie sądziłam, że prezentacja wyników badań genetycznych różni się między klinikami.w Gamecie i do tego trwało to miesiąc, a w Invictcie słyszałam, że krócej. Pytałam o przesłanie materiału do innej kliniki, ale ustalanie transportu, terminów itd. między klinikami i wyszło by na to samo.
Zależy gdzie wyślą do badania materiał.Ciekawe. Nie sądziłam, że prezentacja wyników badań genetycznych różni się między klinikami.