Ice41
Fanka BB :)
8,5 mm minimumDziewczyny endo do transferu jaką powinno mieć grubość? Ja dzisiaj powinnam miec okres I endo miało 10mm to raczej dobrze co nie ?![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
8,5 mm minimumDziewczyny endo do transferu jaką powinno mieć grubość? Ja dzisiaj powinnam miec okres I endo miało 10mm to raczej dobrze co nie ?![]()
Pytanie jakiej wielkości był ten pęcherzyk 8 dnia cyklu. Mój rekord to 18mm 8 dnia cyklu, spokojnie 11 dnia cyklu byłam wtedy dawno po owulacji.No i mam wyniki progesteronu z dzisiaj - 19,97 (11dc). To niby, kiedy miałam tę owulację, jak w piątek lekarz widział pęcherzyk (8dc)?
Zwykle owulację mam 17dc. Czy estrofem przyjmowany w poprzednim cyklu z duphastonem mogły mieć wpływ na rozregulowanie? Miałyście tak kiedyś?
TakAle sztos!!!! Super !!! ♡ ja będę płakać pewnie @Kocka a w inviccie też takie coś robią, widać coś na ekranie ♡♡♡?
Podobno 15mm, ale endometrium marne <8mm, więc nic z tego nie będzie. Zastanawiam się tylko co z następnym cyklem. Lekarz znowu chce mnie wsadzić na hormony ale ja czuję, że nie reaguję na nie wcale lub z odwrotnym skutkiem. Tylko czy mój cykl wróci do normy... i kiedy?Pytanie jakiej wielkości był ten pęcherzyk 8 dnia cyklu. Mój rekord to 18mm 8 dnia cyklu, spokojnie 11 dnia cyklu byłam wtedy dawno po owulacji.
No to jesteś po owulacji. Pęcherzyk potrafi szybko rosnąć jak już jest blisko owulacji. Lekarz dał ciała...No i mam wyniki progesteronu z dzisiaj - 19,97 (11dc). To niby, kiedy miałam tę owulację, jak w piątek lekarz widział pęcherzyk (8dc)?
Zwykle owulację mam 17dc. Czy estrofem przyjmowany w poprzednim cyklu z duphastonem mogły mieć wpływ na rozregulowanie? Miałyście tak kiedyś?
U mnie trzeci cykl po sztucznym był już dobry.Podobno 15mm, ale endometrium marne <8mm, więc nic z tego nie będzie. Zastanawiam się tylko co z następnym cyklem. Lekarz znowu chce mnie wsadzić na hormony ale ja czuję, że nie reaguję na nie wcale lub z odwrotnym skutkiem. Tylko czy mój cykl wróci do normy... i kiedy?
Jestem wściekła i zrozpaczonaNo to jesteś po owulacji. Pęcherzyk potrafi szybko rosnąć jak już jest blisko owulacji. Lekarz dał ciała...
A endometrium jeszcze rośnie po owulacji, bo nie wiem?No to jesteś po owulacji. Pęcherzyk potrafi szybko rosnąć jak już jest blisko owulacji. Lekarz dał ciała...
To nie ma co się dziwić, że doszło do owulacji. 15mm to całkiem już spory, biorąc pod uwagę że rośnie koło 2mm na dzień a przy 20mm juz najczęściej pęka to pewnie owulację miałaś w niedzielę.Podobno 15mm, ale endometrium marne <8mm, więc nic z tego nie będzie. Zastanawiam się tylko co z następnym cyklem. Lekarz znowu chce mnie wsadzić na hormony ale ja czuję, że nie reaguję na nie wcale lub z odwrotnym skutkiem. Tylko czy mój cykl wróci do normy... i kiedy?
No to 15mm miał prawo urosnąć i pęknąć nawet dobę później...Podobno 15mm, ale endometrium marne <8mm, więc nic z tego nie będzie. Zastanawiam się tylko co z następnym cyklem. Lekarz znowu chce mnie wsadzić na hormony ale ja czuję, że nie reaguję na nie wcale lub z odwrotnym skutkiem. Tylko czy mój cykl wróci do normy... i kiedy?