Coffe18
Fanka BB :)
Po 48 h to raczej w piątek powinna powtórzyć beteA nie lepiej zrobic w sobotę? Bedziesz miala przyrost po 48h. Mi mowili, zeby sprawdzac po 48h, wtedy najlepiej widac przyrost.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po 48 h to raczej w piątek powinna powtórzyć beteA nie lepiej zrobic w sobotę? Bedziesz miala przyrost po 48h. Mi mowili, zeby sprawdzac po 48h, wtedy najlepiej widac przyrost.
Jutro zrobię rano, bo mam pecha chyba jakiegośTak dostaniesz estrofem , glowa do góry, jak progesteron? ♡
A bo to z srody wynik? W ciazy mam mozg wielkosci orzeszka i myla mi sie dniPo 48 h to raczej w piątek powinna powtórzyć bete![]()
Tyyyy teraz to ja pojebalamA bo to z srody wynik? W ciazy mam mozg wielkosci orzeszka i myla mi sie dni
Edit. Z dzis miala wynik. To w sobote
@Serduszkowelove z dzis byl?
SpokoTyyyy teraz to ja pojebalamprzecież dzis czwartek a nie środa ahahhaha
zwracam honor
![]()
Ahahah całkiem w formie jestSpoko
Uff to nie tak zle z tym moim orzeszkiem![]()
Trzymam kciuki .wiem jak to jest ważne . Dzięki twojemu wpisowi wierzę że i u mnie przyrosnie bo dziś jestem 6dpt i mam tylko 5,8 betę .Ja 5dpt 0 ,a dzisiaj 10dpt mam 15 i wierzę, że cudem się uda, w poniedziałek sprawdzę przyrost![]()
My tak naprawdę nie mamy żadnego wpływu na to co się dzieje w środku i trzeba przeć do przodu, Ty jesteś w o wiele lepszej sytuacji i napewno się uda zobaczyszTrzymam kciuki .wiem jak to jest ważne . Dzięki twojemu wpisowi wierzę że i u mnie przyrosnie bo dziś jestem 6dpt i mam tylko 5,8 betę .
To chyba zależy od lekarza i kliniki ja miałam robic pierwsza weryfikację w 7dpt i beta co 48 h transfer w lipcu tego roku . Chociaż była opcja weryfikacji już w 3dpt ale mi ją odradzono w klinice, moja gin po prostu już tego nie stosuje. A przyrosty bety powinno się badać co 48 h to daje najlepszy obraz na sytuację.Ja tak ogólnie się chciałam zapytać bo na kilkanaście miesięcy wypadłam z gry jak to jest teraz rzeczywiście z weryfikacją i robieniem bety po transferze ?
Za moich czasów (maj 2021) kazali robić betę nie wcześniej niż 7dpt i przyrost kazali sprawdzać co 48 h .
Teraz widze mnóstwo dziewczyn które maja weryfikacje już w 3 , 5dpti betę sprawdzają co 4 dni …
Tak to się teraz odbywa ? To jakiś nowy system ? Czy to poprostu od lekarzy i kliniki zależy ?
To jednak indywidualna kwestia kliniki widzę … właśnie zszokowała mnie ta weryfikacja w 3 dpt i 5dpt i myslalam ze weszły jakieś nowe zasady czy coś …To chyba zależy od lekarza i kliniki ja miałam robic pierwsza weryfikację w 7dpt i beta co 48 h transfer w lipcu tego roku . Chociaż była opcja weryfikacji już w 3dpt ale mi ją odradzono w klinice, moja gin po prostu już tego nie stosuje. A przyrosty bety powinno się badać co 48 h to daje najlepszy obraz na sytuację.