*Lena2013*
Zaangażowana w BB
Aaa no to widzisz jestem w tym duuuuuużoto nie sztuczny tylko po stymulacji - na sztucznym nie ma owulacji a ty ja miałaś - w dniu punkcji to dzień owulacji. Sztuczny jest tylko na estrofem. Duuuuuzo kobiet to myli.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Aaa no to widzisz jestem w tym duuuuuużoto nie sztuczny tylko po stymulacji - na sztucznym nie ma owulacji a ty ja miałaś - w dniu punkcji to dzień owulacji. Sztuczny jest tylko na estrofem. Duuuuuzo kobiet to myli.
jest ciałko żółte ale nie działa tak jak powinno w cyklu naturalnym. Z każdego pobranego pęcherzyka powstaje ciałko żółte a żeby je wspomóc bo może nie wytwarzać odpowiedniej ilości progesteronu podaje się progesteron.Aaa no to widzisz jestem w tym duuuuuużoSkoro nie mam ciałka żółtego i biorę proga to dla mnie był sztuczny
Już wiem coś nowego
![]()
Ja mam w czwartek wizytę zobaczymy co mi powie co dalej. Szczerze powiedziawszy już mam tego dość wszystkiego ,tego całego faszerowania się i do dupy się już czuje po tym beaniu tego wszystkiego. Może faktycznie jest jakiś stan zapalny po tych poronieniach. Robisz teraz przerwę czy podchodzisz do transferu?Ja robiłam cd138, nk i mikrobiom - pierwszy wynik jest po 21 dniach a ostatni do 58 dni, ale nie pamiętam który jest kiedy. Nie miałam skurczy badanych, ale pogadam z lekarzem. Stresowałam i może coś mi tam ściskało i będę chciała relanium teraz. Ja miałam badane zarodki więc AH było zbędne. Poza tym mój zarodek miał 6 z przodu więc z tego co czytałam to wyszedł z osłonki.
Ja między ciążą naturalną a in vitro miałam 2 poronienia i mam nadzieję, że przyczyna leży w tym stanie zapalnym.
Trzymam kciuki za szybkie , bezbolesne i szczęśliwe rozwiązanieJeszcze w dwupakuszczerze to mi sie az tak nie spieszy
spokojnie jeszcze z tydzien, poltora chcialabym tak pochodzic
Teraz 38tc, wiec jeszcze maly rosnie w brzuszku
Ogolnie dobrze sie czuje, zgaga mnie tylko nocami meczy. No i stresik łapie
Brzuszek zwolnie w tym miesiacu ❤
Jeszcze a propos tego dopytam żeby dobrze zrozumieć. Te 76 było po 6 zastrzykach czy całkiem przed stymulacją?Ja też zaczynałam z 76 estradiolem później po braniu zastrzyków było już 1300 później 1900 a dwa dni przed punkcja ponad 200 lekarz powiedział przy drugiej wartości że jajniki zaczęły pracować a pęcherzyki rosnąć![]()
Czekamy na Twój wynik betyDziękuję dziewczyny za wyjaśnienie![]()
Miałam jeden zarodek tylko i zamrożone komórki. Nie chciałam się znowu faszerować do stymulacji, ale przy rozmrożeniu część zdegenerowało od razu a część padło. W każdym razie żadna się nie zapłodniła. Więc siłą rzeczy podejdę najpierw do stymulacji Mam wizytę na 24.10. Cały czas pod górkę i też mam już dosyć i się zastanawiałam czy w ogóle to ciągnąć, ale trochę ochłonęłam i zrobię ostatnie podejście.Ja mam w czwartek wizytę zobaczymy co mi powie co dalej. Szczerze powiedziawszy już mam tego dość wszystkiego ,tego całego faszerowania się i do dupy się już czuje po tym beaniu tego wszystkiego. Może faktycznie jest jakiś stan zapalny po tych poronieniach. Robisz teraz przerwę czy podchodzisz do transferu?
Nie pamietam kochana. ZapomniałamJeszcze a propos tego dopytam żeby dobrze zrozumieć. Te 76 było po 6 zastrzykach czy całkiem przed stymulacją?