reklama

Kto po in vitro?

reklama
K...a!!!!!!!!!!!ja nie wiem jak ey ale jak ja słucham tego Pieche to mi sie nóż w kieszeni otwiera i nie dziwie sie Ryszardowi C.!!!...jak bym go dopadła to tez nie recze ze bym mu krzywdy nie zrobiła!!!

Tylko Piecha??? Ja to bym cały ten sejm w luft posłała... Nie denerwuj się Missdior, szkoda życia. Myśl o betce i mam nadzieję, że Ciebie już nie będzie ten problem dotyczył. Ściskam...

Ja mam dopiero zacząć stymulkę i mam nadzieję, że zdąrzę nim coś uchwalą. Stać mnie na jedną stymulkę i na crio też wyskrobię. Ale jeśli zakażą mrożenia to nie wiem co zrobię... Aż strach myśleć. Trzymam kciuki...

Missdior ostatnio odpisałaś mi na post a'propos ciałka żółtego i tempki. Powiedz mi bo od owulki tj 12-13dc bolał mnie brzuch jak na @, po jakis dwóch dniach brania lutki zaczełam strasznie sikać i brzuch zaczął boleć ni to na @ ni to na przeziębiony pęcherz, a wczoraj (23dc) miałam jakby skurcz i wszystko przeszło. Już jestem z tego głupia. Co myślisz?

reklama
Po lutce to ponoć @ może się spóźnić. Już siedzę jak na szpilkach, no ale przekonałam się, że te "staranka" to cierpliwości uczą, ale ja nie chcę być cierpliwa!!!!!!!!!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry