marzycielko
Fanka BB :)
A badałaś betę czy po testach to stwierdziłaś?U mnie cud się kończy….
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A badałaś betę czy po testach to stwierdziłaś?U mnie cud się kończy….
od 3 dni kreska blednie - prawie już jej nie widać na tych samych testach. Miałam już biochemiczna więc wiem już jak to wyglądaA badałaś betę czy po testach to stwierdziłaś?
Nie załamuj się ją po transferze odebrałam wynik i miałam 6. Od wieczora dawka zwiekoszona i transfer udanyMiałam dzisiaj transfer i właśnie odebrałam wynik progesteronu, tylko 7 a przecież biore prolutexjestem coraz gorzej nastawiona
Super wieści !!!Dziewczyny - u mnie coś się zaczęło - już testy robię od zeszłego tygodnia, proszę trzymajcie kciuki by ten cud trwał, bo mi po głowie chodzi Biochemiczna i baaardzo się boję. Oczywiście bhcg nie mogę zrobić
Może być też mocz bardziej rozwodniony i też test słabo wyjdzie.od 3 dni kreska blednie - prawie już jej nie widać na tych samych testach. Miałam już biochemiczna więc wiem już jak to wygląda
2 dni nie robiłam testów, dziś rano zrobiłam i prawie nic nie ma, trzymam stan rzeczy progesteronemMoże być też mocz bardziej rozwodniony i też test słabo wyjdzie.
A na kiedy masz wizytę??
A kiedy jakąś weryfikacja bety lub wizyta u lekarza ??2 dni nie robiłam testów, dziś rano zrobiłam i prawie nic nie ma, trzymam stan rzeczy progesteronem
USG za 3tygA kiedy jakąś weryfikacja bety lub wizyta u lekarza ??
A bety nie praktykuja w ogóle?USG za 3tyg
nie, przynajmniej w mojej klinice - test 14 dni po transferze a potem umawiamy się na usgA bety nie praktykuja w ogóle?