reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Zula :-( o rany!!!!!!! Kochana wracaj szybciutko do zdrowia. Odzywaj się do nas i informuj jak się czujesz. Jejciu, ale przeszłaś....Ty się nie wygłupiaj tylko szybko wracaj do zdrówka!!!!

Joasia2906 - cieszę się, że się odezwałaś, bo się martwiłam. Dlaczego uważasz, że scratching więcej Ci szkodzi niż pomaga?

Zula - dzięki. Ale miałaś przeżycia, współczuję Ci. Trzymam kciuki, żebyś szybko wróciła do zdrowia. Trzymaj się.

darii - cudne wieści :tak:

Lilia bo ja nigdy nie mialam problemow z endo...a w zeszlym miesiacu miala scratching i transfer zostal odwolany bo cos z endo bylo nie tak i moja lekarka postanowila jeszcze raz zrobic scratching w kolejnym cylku...no i zobaczymy co to da....

Zula - wspolczuje, czyli masz hiperke tak?? ile polezysz w szpitalu??

Jezu zula! Zdrowiej szybko, w szoku jestem. Trzymaj się tam mocno i wracaj prędko do domu :szok:. Wielkie współczucia, a miałaś klasyczne objawy ohss? To masz teraz naprawdę dużo komórek :-)

ona
Fusun już Ci odpowiedziała, ja znam jedynie niemieckie procedury, to nie pomogę niestety.
darii super z pęcherzykiem :-D

No i jestem już po transferze 2 blastusie są już ze mną:tak:, trzeci czeka do jutra na obserwacji. Jeszcze tylko wytrzymać 10 dni do testu i wszystko będzie jasne. Dziewczyny czy wy przy blastusiach testowałyście tak 10 -11 dni po transferze bo ja mam tak w rozpisce?

Zula trzymaj się kochana.
Darii strasznie się cieszę i gratuluję.

reklama
robie bete w piatek ze byl 14 dzien bo tak najlepiej a powiedzcie mi bo zaczelam jakos tak troszeczke plamin to dobrze czy juz beznadzieja?

Do góry