lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
pospiesznie donosze ze dla zainteresowanych post o burakach gotowy. na zdrowie
mozesz poczytac o tym tutaj
NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Burak - 10 wlasciwosci, dla ktorych TRZEBA je jesc
NA ZDROWIE - Jestes Tym co Jesz i Myslisz : Burak - 10 wlasciwosci, dla ktorych TRZEBA je jesc
, mimo iż wiem na pewno wiecej niż niejedna moja rowiesniczka:/ 15 mam wizytę kwalifikacyjną , właśnie jak jest z tymi protokolami?
niestety został z poprzedniego cyklu pęcherzyk, estradiol za wysoki i musimy poczekać kolejny cykl...dostałam antyki i mam nadzieję że się wchłonie i nie będzie powtórki z rozrywki....
transfer będzie w drugiej dobie jeśli uda nam się uzyskać zarodek ponieważ zdecydowaliśmy że zapładniamy tylko dwie komórki, nie chcemy mrożenia wiem że to znacznie obniża nasze szanse ale nie chcę o tym dyskutować. Dr stwierdził że w takiej sytuacji nie ma na co czekać dlatego to będzie druga doba. Co do wieku to dokładnie dziś stuknęło mi 29 lat, bmi mam 24,2 jest dość wysokie ale niby w widełkach się mieszczę jeszcze. Kiedyś już tu pisałam o sobie ale trafiłam wtedy w nie odpowiedni czas chyba. A więc staramy się 6 lat, mamy za sobą 4 iui, ja hsg i laparoskopia- drożne wszystko stwierdzona endometrioza I stopnia, problem z tarczycą- niedoczynność, mąż jakość dobra tylko problem z ilością są wahania od 3 mln do 9 mln. To tak z grubszego:-)