reklama

Kto po in vitro?

reklama
mnie pobolewa brzuch jak na @ i mam nadzieję, że jest on związany raczej z zagnieżdżaniem aniżeli z @. Kwiatuszekq20 Ty też miałaś/masz takie bóle? Poza tym jestem bardzo poddenerwowana i płaczliwa, ale to raczej wynik leków :szok:

nie wiem jak Wy, ale zaraz po transferze nawet jak kichnęłam to miałam obawy czy nic nie naruszyłam. Takie dziwne uczucie po tym transferze, w końcu mój mały cud gnieździ się w moim brzuchu;)

teraz się oszczędzam i mam zmienne nastroje - raz sądzę, że będzie wszystko ok, a zaraz mnie napawa lęk i czuję, że się nie uda.

chciałam o coś zapytać, ale zapomniałam;) MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI!!!!:*

SZYSZKA 87 pociesze Cie..sama jestem po IVF udana 4 proba, o ciazy dowiedziałam się równe 2 tyg temu. Crio było na cyklu naturalnym i juz w 4 czy w 5 dpt zaczął boleć brzuch i piersi jak na okres. .w 3 dpt kilka razy zakrecilo mi się w głowie. Bylam bardzo rozdrazniona i placzliwa,plakalam na zawolanie i na każdej reklamie.. nie liczylam na sukces,byłam wrecz przekonana ze się nie udało. Kilka razy ból był tak silny ze myślałam ze dostalam @..chodzilam z zapasem tamponow w torebce..w okresie testowania mialam okropny bol plecow przy kości ogonowej..transferowane miałam dwa ostatnie blastki i udalo sie...takze trzymaj sie i pamietaj ze te bole nie musza byc tymi najgorszymi ;-)

PAŹDZIERNIK:

11: staraczka 27 – wysoka beta!
15: Oktavi - wizyta w sprawie IMSI
17: Oktavi - scratching
19: kwiatuszekq20 – wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
30:genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

staraczka - trzymam kciuki za Twoją wysoką betę. Daj znać jak wysoka ona jest :-)

dziewczyny ale cudownie zobaczyc takie wieści . ciesze sie ze udało wam sie i macie swoje kruszynki pod serduchem:-) napawa mnie to wielka nadzieja ze i nam sie uda:-D
Co do teściowych to ja mam fajna, o wszystkim wiedza wspieraja nas . Jak i rodzice tak i tescie pożyczali nam kaske na podejscia inf.
dziewczynki powiedzcie mi co brać tzn jakie tbl byscie poleciły przed nastepna próba. choc ja prawdopodobnie bede wracala po moje 2 ostatnie śnieżynki.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry