Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zazwyczaj na mocnych lekach przecibolowych typu ketonal czy bi profenid do tego termofor omdlenia i rzygaczka mnie meczy wiec troche sie boje
ale jakos to przezyje a potem jakos wytrawc w oczekiwaniu do styczniaJa rozmawiałam na ten temat z ciężarówkami przy moim pierwszym podejściu, kilka miesięcy temu. Nie pamiętam już dlaczego pisały, żeby nie brać classic, ale siedzi mi w głowie, że coś jest z nim nie tak.
leia jakos sobie poukladalam w glowie. dzwonilam dzis nawet do kliniki bo z tych wczorajszych wrazen zapomnialam sie spytac po jakim czasie od odstawienia lekow powinnam dostac @? ale juz wiem ze do tygodnia powinna sie pokazac. troche sie boje o ile bedzie gorzej bo @ to ja mam prze okropnezazwyczaj na mocnych lekach przecibolowych typu ketonal czy bi profenid do tego termofor omdlenia i rzygaczka mnie meczy wiec troche sie boje
ale jakos to przezyje a potem jakos wytrawc w oczekiwaniu do stycznia
Ja rozmawiałam na ten temat z ciężarówkami przy moim pierwszym podejściu, kilka miesięcy temu. Nie pamiętam już dlaczego pisały, żeby nie brać classic, ale siedzi mi w głowie, że coś jest z nim nie tak.