reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Zapomnialam podziekowac za odpowiedz i lekach po transferze - dziekuje:-) Tak wlasnie myslalam ze jesli pojde w Polsce do zwyklego gina to on nie zabardzo bedzie wiedzial co i jak...

Chcialam Was jeszcze zapytac jak dokladniej przebiega crio na cyklu naturalnym w Polsce -czy tez nic nie dostajecie ani przed ani po transferze??? Podalyscie mi nazwy lekow w sumie to rozne postacie progesteronu oraz leki za uklad krwionosny - ja wiem ze to moze glupie pytania ale ja sie w tym wogole nie orientuje bo tu w UK oni nic nie chca podawac - to jesli macie cykl naturalny to od kiedy ten progesteron i do kiedy jesli by sie udalo??? Sprobuje zajsc do tego gina w Polsce a chcialabym wiecej wiedziec jesli ma mi wypisac recepte. A te leki typu acard to jakies wskazania do brania czy cos?? A moze powinnam zrobic jakies badanie bedas w Polsce - duzo piszecie tez o tym tsh a ja napewno nie mialam go robionego....

reklama
Genna: nie rozumiem pytania?

yyyy pewnie zamotałam jak to ja:p

scratching endo to nacięcie błony, a ona złuszcza się podczas @, wiec jeżeli robimy w cyklu przed a potem przychodzi @ to w cyklu z transferem nie ma śladu po scratchimgu (tak myśle) bo endometrium się złuszczyło, a nacięcie ma pomóc w zagnieżdzeniu?

PAŹDZIERNIK:

16: genna - wizyta u immunologa

18: zula - wizyta u immunologa
18: szyszka87 - 9 dpt wysoka beta
19: Leia - USG
19: sham - wysoka beta!
22: martaczi - wizyta u prof - opracowanie planu działania
23: szyszka87 - 14 dpt jeszcze wyższa beta
23: zula - wizyta przed udanym crio
30: genna - wizyta u nowego "realizatora"
(data nieznana dokładna) Kinga_1 - udany transfer

Genna: zluszczenie nic nie ma do rzeczy... Scratching pozostawia ranke w endo. Ranka ta ma sie goic. Proces gojenia czyni endo bardziej 'receptive'. Ranka musi byc prawie zagojona stad musi byc to robione wczesniej. Najlepsze efekty byly w badaniu gdzie robiono 4 razy scratching w poprzedzajacym

reklama
Do góry