reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Martaczi, dzięki że pytasz. Póki co jest ok. Za mną dopiero dwa dni stymulacji więc nie mam żadnych dolegliwości, mieszczę się w spodnie (co się zmieni pod koniec stymulacji:) Wizyte mam dopiero we wtorek (a więc tydzień po pierwszym zastrzyku). Mam nadzieję, że dr wie co robi. W Invimedzie do tego czasu miałabym dwie wizyty sprawdzające. Nie jestem u profesora tylko u takiego młodego doktorka (Zieliński).

reklama
witajcie dziewuszki:-)ja juz po wczorajszym transferze:-)czuje sie dobrze wczoraj delikatnie pobolewał brzuch ale to raczej jeszcze po punkcji a od dzis odpoczynek az do 28:-)podali mi 1 zarodeczek pani gin. mówiła że jest bardzo ładny także czekam teraz na CUD:-)a ty szyszka jak sie czujes masz jakieś typowe objawy? jutro beta? to trzymam kciuki obyś przekazaa nam dobrą i pozytywna wiadomość pozdrawiam

Sham jak tam dziś się czujesz? pamiętam Twoją historię w laboratorium:wściekła/y: wrrr też nie lubię chodzić na betę o Matko byłam tam już chyba z 20 razy zawsze tak na mnie dziwnie patrzą:-( co do lutinusu to miałam 100 i 3x2 i do tego 3x4 podjęzykowej luteiny! W ogóle nie ma porównania luteiny do lutinusu zupełnie inna bajka ja jak się okazało w 7dpt że beta jest poniżej 2 a dr kazała jeszcze powtórzyć w 10dpt to przez te 3 dni brałam luteinę bo mi było szkoda lutinusu! tylko cena:szok: za opakowanie zapłaciłam 180 zł w invikcie a w opk 21 tab więc na 3,5 dnia:szok:
Szyszka spokojnie możesz iść na betę :tak:
Fusun też tak miałam w invimedzie co 2 dni podglądanko a tu leki na cały tydzień i wizyta trochę się martwiłam bo miałam dawki 75 menopuru i wiedziałam że tam nic nie urośnie ale prof wiedział swoje :wściekła/y: potem zwiększył na 300!
Zieliński mi robił transfer ;-) ale słowem się nie odezwał:szok:
najbardziej to spodobała mi się dr Beata O.:tak: ogólnie jestem zadowolona najważniejsze jest laboratorium i embriolodzy z 6 komórek maiłam 3 blastusie czego invimed nie osiągnął z ponad 30 komórkami!
trzymam kciuki Kochana za Ciebie z całych sił:-)

ja we wtorek jadę na tą wizytę co powinnam się zapytać doradźcie mi coś.
zapytam na pewno o skretching o jakieś badania laboratoryjne dodatkowe o crio na naturalnym nie wiem co jeszcze

Sylwia a w niedzielę o 12 nie możesz obejrzeć powtórki? Poproś kogoś niech Ci nagra.

Nagrała mi koleżanka z pracy tylko nie wie jak zgrać to z dekodera :cool:, pewnie nie ma takiej opcji. Jak się wkurzę to chyba pojadę i kupię kablówkę. Tylko czy jest sens jak ja telewizji nie oglądam? Ehhh, albo obejdę się smakiem i tyle :zawstydzona/y:

sham zatem trzymam kciuki,żeby wszystko było ok! Masz rację ten czas między transferem a testowaniem jest okropny i męczy psychicznie. Ja na przemian śmieję się i płaczę.Czuję,że wszystko będzie ok a za chwile mam mega załamke i czuje ze sie nie udało. Wyjazd w cenie - jestem za! :-)

24magda09 relaksuj się i trzymam kciuki,żeby kruszynka została z Tobą do lipca (o ile dobrze liczę);)

martaczi stchórzyłam dzisiaj i idę na betę jutro.Daję sobie dzień nadziei.

Najbardziej nie mogę sobie wydarować tego,że dzień po transferze spadłam ze schodów, co prawda pacłam na tyłek,ale się boję,że wstrząs wszystko popsuł:-( po transferze czułam się ok - zero dolegliwości. Pobolewuje mnie tylko brzuch jak na @. Wczoraj rano miałam na wkładce takie czerwone plamy, było ich kilka jak wiórka i były bordowe, aż się wystraszyłam,że to @. Mam takie dziwne uczucie, że za momencik dostanę @. Wkurza mnie to!

dziewczyny betę się robi na czczo? wiem,że to głupie,bo już bym chciała wiedzieć,a boję się zrobić....:angry:

rozejrzalam sie po necie i wogole lutinusa nikt nie sprzedaje ;(((( kupilam z checia ale nie ma nic !

zakupie wiec dopochwowa luteine....i dupka....

do tej pory po transferze mialam 1x3 dupka tylko, potem 2x3 dupka ale mysle ze jeszcze podwyzsze i dodam do dupka luteine

szyszka - bety sie nie robi na czczo

Witajcie Dziewczyny!:)

Nie pisałam do tej pory na forum, ale jestem z Wami od wielu miesięcy i z zapartym tchem śledzę Wasze historie.
Też bardzo chciałam obejrzeć ten film na tlc i udało mi się znaleźć stronę na której można ten program oglądać. Teoretycznie można 90 min/dzień za darmo, ale w praktyce pojawia się komunikat, że jest za dużo chętnych. Ja wykupiłam sobie dostęp no limit i mogę oglądać. Ta strona to: Telewizja, Telewizja online, Telewizje polskie
Miłego dnia!:)

Matraci zapytaj o Embryo glu i o nacięcie otoczki zaordeczków. Jeśli jesteś w programie państwowym, poproś o zamrożenie pozostałych komórek. Możesz zapytać o wskazania do przyjmowania acardu i heparyny.

Dziewczyny, mam apel:
OLIWIA GANDECKA 27 października kończy 6 lat, ma białaczkę i jej największym marzeniem jest dostanie jak najwięcej kartek urodzinowych, więc wysyłajcie!!!!!!!!!!!!!!
OLIWIA GANDECKA
ul. M. C. SKŁODOWSKIEJ
65-001 ZIELONA GÓRA

reklama
Do góry