Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
:-)
Tak dziewczyny to było moje pierwsze ICSI do którego byłam przestymulowana, potem pierwsze crio nieudane i teraz drugie crio jak widać udane:-)))) Podchodziłam na NFZ Wcześniej przerobiłam 6 IUI, laparoskopie, histeroskopie, drożność 2x pierszy raz było ok,a za drugim razem okazało się że mam nie drożne jajowody i to był nasz główny powód niepowodzeń do tego p.c. przeciw plemnikowe na ++ i różne nasienie raz lepsze, a czasem tragiczne. Czyli wszystkiego po trochę, ale nie mam endometriozy, policystycznych jajników ani żadnych zaburzeń hormonalnych. no i AMH 6,5:-)
Zostały mi jeszcze 3 blastki zamrożone i 6 komórek
było dziś conajmniej 5 ale dr aż tak dokładnie nie zliczał, ale sama widziałam że sporo, ostatnim razem były tylko 3 widoczne.
Za leki zapłaciłam dziś 1440 

dziewczynki widze ze niektore dopiero zaczynaja stymulacje i moze ja wam co nie co podpowiem
tzn.moja gin. opracowała dla mnie"plan" gdy zaczełam przyjmowac zastrzyki(gonapeptyl a potem doszedł fostimon) abym byla na diecie wysokowapniowej-staralam sie przy najmniej pić 1L mleka dziennie a ze uwielbiam nabial to jadlam go prawie codziennie no i przyjmowałam witaminy b6 b12 i kwas foliowy-ciagle je przyjmuje.po podaniu zarodka mialam byc na diecie wysokobialkowej i tyle.no i przede wszystkim byc dobrej nadziei nie wiem czy to wszystko mialo jakis wpływ na wysoka bete ale warto spróbowac na pewno nie zaszkodzi