Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciekawe czy udalo im sie donosic te ciaze. Moze pod koniec ostatniego odcinka cos powiedza na ich temat, bo przeciez jeszcze sa w ciazy.

Sylwia - dzięki. No właśnie ja sobie pomyślałam, ze u mnie to był ten estrofem tylko na poprawę śluzówki - dostałam go dopiero w 8dc - 3x1. Ale widzę, że lekarka wogóle nie patrzy kiedy będzie owu bo kazała mi od dzisiaj wieczór wziąć lutkę a ja wiem, że owu u mnie jeszcze nie było. No więc już zgłupiałam czy mam wypatrywać owu czy nieGiza tu kiedyś pisała, że miała torbiel prwdopodobnie po tym jak za wczesnie dostała progesteron i tak zastanawiam się czy u mnie też tak może być
![]()
a teraz kochane ja i moja zryta psycha mamy do was pytanieotóż tak sobie śledzę te wszystkie bety i zaczynam się bać czy ja jej nie mam za wysokiej? moje wartości są dużo wyższe niż większości szczęśliwie zaciążonych dziewczyn więc się teraz boję że jest coś nie tak... radźcie?! co o tym myślicie/wiecie itp itd???
chyba należy mi się plaskacz na opamiętanie.