reklama

Kto po in vitro?

genna: tak, zrobiłam dziś II betkę i progesteron - czekam na wyniki.
martaczi: ja zrobiłam wczoraj teścik z moczu, jak juz znałam wynik bety, tyle razy pojawiała mi się jedna wyraźna krecha więc chciałam zobaczyć czy teraz wyjdzie. I wyszła druga taka słabiutka :)
Martaczi będziemy razem rosnąć - superowo :*

reklama
Martaczi serdecznie gratuluję wysokiej bety :tak:, progesteron masz bardzo ładny:-), nic bym nie zmieniała tylko badała co jakiś czas. Trzymam kciuki za przyrost, będzie dobrze Kochana, w końcu się doczekałaś :tak: pisałam Ci, że na każdego przyjdzie czas i właśnie nadszedł dla Ciebie :tak:
Możesz zrobić jutro sikacza, już powinien wyjść. Ja zrobiłam 10 dpt i wyszła blada II kreseczka, a 9 dpt miałam betę 23,78:happy2:

Zuzia trzymamy z Sebusiem kciuki za Ciebie i fasolkę. Przesyłam Sebusiowe wiruski, które rozdaję wszystkim potrzebującym.

Łap :-)

dzieci22.gif
dzieci22.gif
dzieci22.gif
dzieci22.gif

Od jutra zgodnie z zaleceniem Novum powinnam odstawić bromergon, biore go od 4 lat. Czy moge go odstawić tak z dnia na dzien? czytałam na różnych forach: na jednych piszą że nie mozna bo moze to grozić nawet poronieniem, na innych ze trzeba. I bądź tu człowieku mądry...

Martaczi bardzo ci gratuluje! Ja miałam w 7dpt wynik - 33,42, a teraz w brzuszku bryka mały ludzik. Nawet na początku miałam dwa pęcherzyki, ale moja beta w pewnym momencie zwolniła i dlatego tylko jeden dzidziuś został ze mną. Najważniejsze żeby po 2 dniach twoja beta wzrosła. Progesteron masz bardzo dobry. Tak więc trzymam kciuki :)

Madzia Sebuś już lula? dziś miałam gości takiego bąbla 3 miesięcznego i moją kuzynkę kochana tak już bym chciała powiedzieć że się chyba udało ale mąż twardo powiemy jak będzie serducho a kiedy to będzie to jest takie nierzeczywiste :szok:

Zula ja to samo mam, boje sie ze mi nie wyjdzie.... i swieta bede miala smutne.... a tak bym chciala zeby byly radosne....wiekszosc moich znajomych ma juz dzieci a nawet 2... a ja nawet jednego nie mam.... smutne to jest....:-( no ale co zrobic.... nie kazdy ma tak latwo... no ale nie bede sie dolowac, bo to mi nic nie da :-D he he teraz mysle pozytywnie, przynajmniej staram sie:-)

Dziewczyny ja mam 5 nocke.... :-( nio chyba ze sie cos zmieni.... :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
Martaczi Sebuś jeszcze nie śpi, ćwiczyliśmy właśnie podnoszenie główki leżąc na brzuszku. Mały pije ostatnie mleczko o 22 i wtedy idzie spać i śpi aż do 8 rano, takie mam grzeczne dziecko.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry