Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Lilia♥ czuje sie dobrze, jest mi tylko cholernie smutno.... mikolaj nie przyszedl do mnie.... wiec tak jak kiedys pisalas, swieta beda do dupy, i nie chce żadnych zyczen... a znajac zycie znow wszyscy beda mi je skladac....
Olusia - no te życzenia świąteczne z tego wszystkiego będą najgorsze :-( Ale jakoś trzeba będzie przeżyć te święta... Mnie by się humor poprawił jakby mój M pieska kupił. Już mi linka wysłałam jakiego bym chciała pieska :-)
Hope - wpisz w wyszukiwarkę Baby Boom: Nie akceptuję mojego ciążowego brzucha.
Czesc dziewczyny
O rany co wy tu wypisujecie.... nie chodzcie na jakies durne forum.... w dzisiejszych czasach od nadmiaru glupich informacji rozum puchnie a potem snia sie jakies bzdury po nocach. To chyba jakies forum dla wpadkowych princess co nic innego nie robia tylko wyginaja sie w lustrze i patrza na swoje piekne akrylikowe paznokcie....
Dajcie sobie spokoj bo jeszcze sobie ciaze obrzydzicie
Nie wiem, czy Wam mówić, czy też nie, bo na razie dr daje 75% pewności i wszystko może ulec zmianie. 100% pewność jest tylko taka, że nie są to jednak śnione ostatnio i przez mnie i przez mojego męża, bliźniaki. No dobra, to Wam powiem )))