Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
...
Macie rację na pewno dam radę, tak to sobie tłumaczę.
mmmm...też bym bardzo chciała być już po...mnie najbardziej przeraża to czy się zapłodnią jakiekolwiek komórki. A właściwie to czy znajdą dobre plemniki, bo to z tym mamy problem.
I tak sie martwię, u nas są wyniki znacznie gorsze, ostatnio było <1mln/ml niby też powiedział, żeby się nie martwić bo coś się znajdzie. Ale co ja poradzę, ze i tak się martwię?o plemniki się nie martw, u nas też problem z armią, ale powiedzieli nam w klinice, do in vitro potrzeba tylko kilku dobrych a te kilka na pewno się znajdzie.
My wprawdzie mieliśmy zamrożone plemniki, ale po mojej punkcji zaproponowali mojemu M, żeby spróbował oddać nasienie, i o dziwo okazało się, że w tej świezej próbce było 12mln plemników na ml, nidy nie miał takiego dobrego wyniku!! maksymalnie 3,8 mln/ml