reklama

Kto po in vitro?

reklama
dorotav : Na dwa niema chyba szans dr się zastanawia ale raczej nie bo nawet niewiadomo ile będzie ich . Żeby był jeden piękny to będzie dobrze ehhh

dorotav : Na dwa niema chyba szans dr się zastanawia ale raczej nie bo nawet niewiadomo ile będzie ich . Żeby był jeden piękny to będzie dobrze ehhh

bądź dobrej myśli, na pewno jest kilka ładnych :)

dziewczyny jaki miałyście @ po transferze? ja mam jak na razie bardzo mało intensywny. tak powinno być?

montana8 a ja mialak krotki protokol a AMH 7,9

Olu dokladnie to ja nie wiem, gdzies kiedys napatoczylam sie na info na necie ze przy duzym AMH idzie sie dlugim protokolem i bylo tam ze wlasnie juz od 6-10 to proponowali dlugi, ja sie nie znam :-) . Niby po to by nie doszlo do hiperstymulacji bo jest duze ryzyko.

Mmm... mi sie dzis dopiero rozkrecila @, czyli po 2 dniach od odstawienia luteiny. Wczoraj juz sie martwilam bo mialam bordowo-czarne cos w srodku, ni to okres takie bardziej plamienia a dzis jest juz normalna miesiaczka z bolem brzucha.

A mam takie pytanie z innej beczki... gdybym chciala zrobic sobie badania na p/c jak myslicie czy jak jestem chora czy warto zrobic? nie wyjda mi powiekszone przez chorobsko? czy to nie ma wplywu na badania... wiem ze jak bym zrobila morfologie to bedzie troszke zmienione ale czy inne badnia moge zrobic?

mmm... ja mialam po transferze skapa, trwala ok 3 dni....

Ostatnia edycja:
A mam takie pytanie z innej beczki... gdybym chciala zrobic sobie badania na p/c jak myslicie czy jak jestem chora czy warto zrobic? nie wyjda mi powiekszone przez chorobsko? czy to nie ma wplywu na badania... wiem ze jak bym zrobila morfologie to bedzie troszke zmienione ale czy inne badnia moge zrobic?

mmm... ja mialam po transferze skapa, trwala ok 3 dni....
wydaje mi się na chłopski rozum, że jeśli jesteś chora, nie powinaś robić badańo wyniki mogą być przekłamane, ale może warto zapytać w laboratorium?

Witam dziewczyny, dłuuugo nic nie pisałam...skleroza :-Dzapomniałam hasła...ale nadal Was podczytuję. Przykro ogromnie,że tyle niepowodzeń ostatnio :baffled: jestem z każdą z Was myślami.
Piszecie ostatnio o witaminkach przed transferem, możecie uściślić od kiedy i do kiedy brać ten koenzym q10, wit D3.
Gratuluję i trzymam kciuki za powodzenie na punkcjach, transferkach i wizytach kontrolnych:-)

majka ja też miałam lekkie plamienia parę dni temu ale jak widać to nic nie znaczyło, bo dzidziuś jest chociaż mój gin na wszelki wypadek mówi że na razie to mamy pęcherzyk, a za tydzień to się zobaczy. Na razie u mojego dzidziusia nie widać ani ciałka żółtego, ani zalążka zarodka, ale jest na swoim miejscu tz. w macicy czyli wiemy już że nie jest to ciąża pozamaciczna i z tego jak na razie się cieszę.

Co do stymulacji to ja stymulowałam się menopurem i cetrotide i na koniec zastrzyk z ovitrele wszystko trwało 9 dni. Tak miałam przy pierwszym podejściu i przy drugim i zawsze miałam zarodki które dotrwały do blastusi. Ale miesiać przed brałam antyki.

Lalka spokojnie będziesz miała zarodeczki.

reklama
bądź dobrej myśli, na pewno jest kilka ładnych :)

dziewczyny jaki miałyście @ po transferze? ja mam jak na razie bardzo mało intensywny. tak powinno być?

ja odstawiłam leki w niedzielę wczoraj wieczorem miałam bóle brzucha i zaczęłam plamić, w nocy dostałam @ i dosyć mocny ból brzucha, dziś mam już bardzo obfity, aż nieprzyjemny. a brzuch boli tylko troszkę.
chce żeby sobie poszedł bo jak najszybciej chcę jechać do kliniki i zbadać się i coś zaplanować:-)

p.s.
dziękuję za wszystkie odpowiedzi o długości protokołu:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry