Jogo, 13.02 o 13 moje kciuki będą zaciśnięte z całej siły. Na 1000000% będzie dobrze !!!!!!! dziękuję za fluidki,łapię ję garściami
kasik36, liczy się jakość a nie ilość, przynajmniej będą wypasione bo wszystkie dobrodziejstwa tylko dla piątki, a może się tak zdarzyć że będzie ich więcej w dniu punkcji. A o progesteronie to już wiesz
Sylwia1978, już tak szybko zleciało ? za 4 tyg przytulisz swojego maluszka. Życzę Tobie zdrówka dla Was obojga, szybkiego i bezbolesnego porodu no i szybkiego powrotu do sił
Esiek, moje 5 zarodków były zamrożone w drugiej dobie, z czterech zarodków branych do crio, dwa się uszkodziły, jeden zaczął sie dzielić dalej ale padł i ostatni ładnie się podzielił i w 3 dobie został podany. Został jeszcze jeden na następne crio, ciekawe czy się rozmrozi, podzieli i wczepi w mamusię. Witaj z powrotem w akcji. Tym razem uda się i będzie szczęśliwe zakończenie.
lalka, w walentynki transfer super data, trzymam kciuki. Ja miałam po transferze luteiny, duphaston, femiion clasic, magnez.
Bzibziok, mamuśka szykuj się na wypasionego potomka do przyjęcia. Trzymam kciuki za szczęśliwe zakończenie za 9 miesięcy. Aplikator jest rewelacyjny, raz że głębiej lek wsadzisz to jeszcze mniej sie jego potem wylewa
Madzia76, 5mm pięknie rośnie
Olusia, współczuję bólu głowy, ja ze swoją walczę od poprzedniej soboty, już przeszło tydzień, myślę że to od pogody, od ciśnienia, za gwałtownie przyszło ocieplenie.
Moje AMH 2,9 więc jest ok. Przy pierwszym IVF szłam krótkim protokołem
Fostimonem 150 i Cetrotide 0,25 wyhodowałam 12 pęcherzyków z czego udało się uzyskać 6 oocytów, 5 udało się zapłodnić i uzyskać 4 zarodki, 2 były podane w 3 dobie, a pozostałe 2 zarodki zatrzymały się. Przy drugim IVF szłam długim protokołem cyklupoprzedzającym zaczęłam brać antyki, a w następnym cyklu po odstawieniu zaczęła się stymulacja: Menopur 200 przez 7dni, 150 przez 3dni i 175 1dzień a od 24.10 doszedł Cetrotide 0,25 przez 4 dni, w poniedziałek Choragon i Gonapeptyl tej stymulacji udało się wyhodować 11 pęcherzyków w lewym jajniku w wielkości od 24-19mm a w prawym 3 pęcherzyki 18mm + kilka mniejszych 14mm które jeszcze do dnia punkcji dojrzały.