Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hej hej
ANULLA28 I DOROTAV trzymam kciuki za wizyty, żeby wszystko poszło po Waszej myśli &&&&&&&&&&&&&&&&&
KIKIFISH trzymam kciuki za wysoką betę &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MARZEC:
17: dorotav - kolejna wizyta u immunologa 17: kikifish87 - wysoka beta 17: Anulla28 - wizyta kontrolna 18: Esiek - wysoka beta 18: Dove28 - wysoka beta 18: Mammoni - wysoka beta 18: kasik36 - wizyty kontrolne 18: Madzia76 - kolejne spotkanie z dzidzią
18: lenkabar - czwarte spotkanie z dzidzią 19: Bzibziok - drugie spotkanie z dzidzią 19: _Infinity_ - kontrola + wyznaczenie daty crio 19: Foote - pierwsze USG 20: Olusia7982 - wizyta kontrolna
24: Uda się - wysoka beta
24: Asita - wizyta kontrolna przed stymulacją 27: Jo.M. - kolejna wizyta u immunologa
27/28: solimar - wysoka beta
31: majka201: kolejne spotkanie z dzidzią
Kikifish - Trzymam kciuki
Dorotav - Daj znać po wizycie. Ja mam wizytę 27 i mam nadzieję że to będzie ostatnia wizyta albo przynajmniej będę mogła już zacząć przygotowania do in vitro. Wiesz co też kupiłam sobie testy owulacyjne i spróbuję w tym cyklu , kto wie może zdarzy się cud;-)
Olusia , Zula - Co tam leseczki słychać?
Lilia - Wróciłaś już do domu? Wszystko w porządku?
Lenkabar ty już zaczynasz 9 tc? Jejku jak to leci a kiedy ty miałaś transfer bo wydawało mi się że dużo później niż ja a ja mam trraz 9t5d niby luczone że już końcówka 10 ale ten czas leci. Zazdroszczę Wam jutrzejszych wizyt ha dopiero 31.03 to jeszcze całe dwa tygodnie :/. Kikifish kciuki za bete.
cześc dziewczynki :-). Lenkabar no ja też sie stresuję, na szczęście mam na 9.00 wiec szybciutko, dzisiaj byłam tsh robić i normalnie gdyby doktor był to bym go zaciagnęła do tego gabinetu na badanie. U mnie 9tc zaczał sie w sobotę i przeżyłam wiec spokojnie Ty też przeżyjesz.
majka lenkabar liczy tak jak niektóre dziewczyny, że jak zacznie sie 8tc to taj jak 9. Ja tak nie liczę liczę tak jak na suwaczku.
Dziewczyny za wszystkie wizyty i transfery kciuki zaciśniete.
Dorota , Anulka powodzenia na wizytach.
Kiki &&& za bete
lenkabar nie bój sie 9 tyg, tak pechowo sie stało u naszych koleżanek ze to był akurat 9 tyg a ja np poronienia miałam w 6,7 tyg. Lekarz mi powiedział ze jak utrzyma ciąże do 9 tyg to juz będzie tylko dobrze z każdym dniem zagrozenienie sie zmniejsza i tego sie trzymaj
madzia wedlog mnie to u ciebie 9 tydz sie juz skończył i trwa 10. Masz za sobą pełne 9tyd plus 2 dni z 10 tyg