mmm, sorki że wczoraj już nie zdążyłam odpisać, a dzisiaj wcale, w pracy nie mam internetu takie zacofanie w XXI wieku, no ale widziałam że już odpowiedź otrzymałaś.
kasik36, jeśli chodzi o badania CD3, CD4, CD8, CD19, CD3+16+56 (komórki NK) to ich nie trzeba robić na czczo, koszt takiego pakietu to 100 zł + 8 zł morfologia do której te limfocyty są porównywane. Terminy do genetyka to tragedia, ja 4 lutego zapisywałam się na 13 maja. Oby w przypadku Twojego męża i oczywiście Twoim nic nie wyszło, trzymam kciuki. A cena 8 tysięcy za badanie zarodków z kosmosu. Kasik to jakieś przytulanko z mężem bo być może .... jak taki fajny pęcherzyk.
Asita, ze zwolnieniem nie ma problemów, Twój nawet jest bardzo chętny, w zastępstwie robił mi ostatnie IUI i wtedy dostałam tydzień L4 i jeszcze się pytał czemu tak mało, z moim doktorkiem to już nie tak łatwo uważa że najlepiej w czasie oczekiwania chodzić do pracy oczywiście lekkiej żeby za dużo nie myśleć, ale gdybym mocno chciała to by wypisał
Foote, maleństwo rośnie jak na drożdżach, och jak ja bym też tak chciała, no ale muszę cierpliwie czekać, może kiedyś i na mnie przyjdzie czas.
no a ja dzisiaj zrobiłam sobie badanie krwi na cytomegalie, toxo i TSH ciekawe co wyjdzie.