reklama

Kto po in vitro?

Agulla wiadomo, że zawsze chciałoby się żeby wszystkie były dojrzałe, ale nie załamuj się, bo to aż 3 dobre, dojrzałe komórki z których może być trójka dzieci.

mmm Tobie to dobrze z tym relanium :-D szybciej i spokojniej zleci Ci czas. No i 3mam kciuki, żeby Malec z Tobą został &&&&&

reklama
agulla ja mialam pobranych 13 pecherzykow w tym bylo 6 komorek 4 dojrzale 3 sie zaplodnily 2 sie ladnie podzielily jeden jest z nami a drugi na zimowisko nigdy nie jest tak ze wszystkie sa dobre!ciesz sie ze masz taki wynik niektorzy nie maja co zapladniac wiec masz to szczescie!glowa do gory

agulla - nie liczy się ilość, a jakość. To nie jest zły wynik i tak jak mówią dziewczyny, czasem wystarczy tylko jedna prawidłowa komórka, z której powstanie piękny zarodek i może z Tobą zostać na 9 miesięcy. Także wierz w swoje komóreczki. Kciuki żeby ładnie się zapładniały:))

reklama
beta przyrastała mi 100% lekarz się dziwił że aż tak bardzo ale niestety było serduszko bo to już był 6 tydzień i chyba dlatego aż tak bardzo ale pierwszym razem mały przyrost miała więc chyba nie ma reguły tylko też to była wczesna ciąża

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry