Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Mam nadzieję że przejdzie naturalnymi metodami i nie zaszkodzi kropkowi ... ehhh zawsze coś 
. Doktor został wezwany na jakąś pilną konsultację i panie wczoraj wieczorem dzwoniły do każdej z pacje tek i przepraszały wizyta jutro o 12.15. Troszke sie rozczarowałam bo już sie nastawiłam ale trudno siła wyższa, ale przynajmniej pójdziemy razem z koleżanka bo ja mam na 12.15 a ona 12.30 wiec bedzie nam raźniej. Kurcze dziewczyny martwi mnie to moje częste sikanie, to chyba nie jest normalne. Co 15 min chce mi sie siusiu a jak idę do ubikacji to parę kropelek poleci i koniec, w nocy to wstawałam chyba ze 4 razy. Ja rozumiem ze to jeden z objawów ciaży ale mi one juz powinny przechodzić a nie sie zaczynać, mam tak drugi dzień, troszke mnie to martwi. Maiłą tak któraś???