Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
dziewczyny u mnie w pracy kiepsko dziś z internetem, a w domu nie zdołam napisać, więc życzę Wam spokojnych i przede wszystkim zdrowych Świąt w gronie rodziny i najbliższych. Oby nasze marzenia się spełniły i starania o potomstwo powiodły się w jak najbliższym czasie.
Dziewczyny, którym się udało - niech Wasze maleństwa w brzuszkach rozwijają się zdrowo i dolegliwości ciążowe nie były dla Was zbytnim obciążeniem:-)
U mnie już wszystko jasne beta <1,2 czyli testy sikane się nie mylą. Mam nadzieję że pozwolą mi podejść do crio już w maju. A maj to mój ukochany miesiąc:-) Może do trzech razy sztuka?? Oby...
No coż takie życie, ważne że chociaż mam jeszcze dwie próby bez kłucia się i tej całej procedury. A jak nie to jeszcze jest trzeci raz z rządowego i wtedy zapładniają chyba wszystkie.
Agulla robiłam 6dpt ale to było wiadomo na 90% że nic nie pokaże i wczoraj czyli 8dpt i to był już dla mnie test mówiący prawie wszystko. Ty powinnaś zrobić w tym 10-11dpt test i wtedy już coś powinno pokazać. Ale wiesz sikańce nie dają pewności ewentualnie domysły.