reklama

Kto po in vitro?

Madzia a Ty już na miejscu :szok: Szybko poszło :confused: Udanego urlopu :tak::-) Zawsze jak słyszę o Holandii przypominają mi się słowa mojego znajomego, który na moje pytanie (kilkanaście lat temu) jak poznaje, że jest już w Holandii skoro nie ma granicy odpowiedział, że jak krowy są ładniejsze od tutejszych kobiet to znaczy, że to Holandia ;-):-D Powiedz czy miała rację?

reklama
MADZIA to dobrze że szczęśliwie dojachaliscie :-)
HOPE kciuki za wysoki przyrost bety &&&&&&&

KWIECIEŃ
26: Hope84 - II weryfikacja bety
28: Hope84 - III weryfikacja bety
28: Asita - punkcja
28: Bzibziok - badanie prenatalne
28: Bziumelka - podglądanko
30: yplocka1 - podglądanko

MAJ
2: genna - podglądanko
5: genna - podglądanko
5: Jo.M. - wizyta kontrolna
5: solostra29 - wysoka beta
5: _Infinity_ - kolejne spotkanie z dzidzią
6: yplocka1 - udany criotransfer
13: dorotav - wizyta u genetyka
13: Madzia 76 - kolejne spotkanie z dzidzią
13: lenkabar - kolejne spotkanie z dzidzią
14: Esiek - badanie prenatalne
21: ona232 - kolejne spotkanie z dzidzią
22: Esiek - kolejne spotaknie z dzidzią

Ona wiem że szybko suwaczek ale stwierdziłam że dosyć negatywnego myślenia i niby czemu mam go nie mieć , co ma być to będzie i on tego nie zmieni ;-) Terminu mi nie wyznaczył. Badanie progesteronu robię na każdą wizytę.

Hope kciuki za przyrost bety :tak:

Ostatnia edycja:
infinity wiem wiem ze to nic nie zmieni heh to tylko nasze glupie myslenie tez zrobie suwaczek tylko sie zastanawiam jaki hehe :) no ja nie mam wogole robionego progesteronu i to mnie dziwi

ona ja tez nie miałam robionego progesteronu, sama sobie go zrobiłam pokazałam doktorkowi ale on nie brał go pod uwagę bo powiedział że przez leki jest zaburzony ja w 11 dpt miałam coś około chyba 19 wiec nie za wysoki a gin powiedział że wystarczy.

Kasik co do holebderskich krow to od polek to na pewno nie sa ładniejsze ale od holenderek niestety tak, nie są to kobiety pierwszej urody, ale takie już są geny. My dziś wyruszamy w miasto bo jest święto króla holandii a wtedy festyny, kiermasze itd. uwielbiam takie coś Pozdrowionka dla Was wszystkich:-)

Cześć dziewczyny
Tak jak myślałam beta wyszła 1 :no: ja to mam pecha w życiu.
Ciąża naturalna serduszko przestało bić :-( in vitro 1 próba :no: criotransfer :no: został jeden pingwinek.
Lekarz powiedział, że nie mam na co czekać więc leki odstawiłam czekam na @ i w czwartym dniu tabletki i transfer. Wydaje mi się że trochę za szybko ale lekarz wie lepiej.

Całuski

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry