reklama

Kto po in vitro?

reklama
yplocka, cieszę sie, ze u Ciebie te plamienia to tylko nic nieznaczący wkurzacz:-):-) No i te dwa szczęścia!!!

ewelina, gratuluje!!! Wiem jaka to radość, sama kilka dni temu to przechodziłam...trzymam kciuki za nudne 9 miesiecy

genna, super wieści i jakie daty! :-) &&&&&&& za sukces

Kilka dni mnie nie było a tu jakieś kłótnie widzę :szok: ehhh :dry: ... bez względu na 'racje' wg. mnie to forum powinno być ostatnim miejscem na tego typu zachowania - można napisać to samo w normalny sposób. Szkoda :-(

Odnośnie tematu Acardu mój dr. zaleca odstawić 2 dni przed punkcją. Ale praktyka wiem że jest różna.

Blue przykro mi bardzo, mam nadzieję że się nie poddasz i zbierzesz siły ...

Uda się gratuluję, z takim nickiem to była tylko kwestia czasu :tak:

Pyscek trzymam nadal kciuki za Ciebie, już nam pokazałaś ile wiary masz w sobie - nie trać jej! :-)

Balbisia nie poddawaj się, wiem że trudno jest się podnieść ale na każdą z nas przyjdzie czas :tak:

Bziumelka spokojnie kochana, na tym etapie nic więcej nie zobaczysz, jest dobrze, ciesz się :happy2:

Ewelina gratuluję, piękny prezent, teraz kciuki za przyrost :tak:

Yplocka super że wszystko ok, trzymam kciuki za oba serducha :tak:

Pyscek szansa jest skoro lekarz kazał zaczekać. A mieć wiarę to jedyne co możesz zrobić i tylko tym możesz teraz pomóc sobie i maleństwu. Wiem że to trudne ale warto próbować :tak:

reklama
Pycek wiara czyni cuda... Tak jak Infinty mówi nic wiecej oprócz wiary Ci nie zostaje... A maluszek dzięki tej wiarze mam nadzeje bedzie miał siłę walczyć... 30 maja juz napewno bedzie wiadomo...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry