reklama

Kto po in vitro?

reklama
Olusia, odpowiednik acardu w tabletkach - acesan biorę dopiero od niecałego miesiąca, a po transferze mam brać i te tabletki i zastrzyki. Jak długo to nie powiem, bo mam nadzieję, że sama się dowiem.

Quinnie, kciuki za jutrzejszy transfer:)) Pęcherz musi być pełny.

jestem! w jutro muszę jechać znowu po receptę bo od jutra jest refundacja i od jutra w mojej klinice mogą przepisywać leki refundowane. Zaczynam stymulację w środę a w poniedziałek podglądanie :)

Smerfeta trzymam kciuki aby wszystko sie udalo :tak: Dziewczynik jak to bylo z ta luteina ???? bralam ja tylko raz i juz nie pamietam ( wiem tylko ze po 4 dniach mialam podraznienia) ile ona kosztowala i w jakich jest dawkach ???? Niestety nie starczy mi Utrogestu :no: wiec bede musiala poprosic o recepte w klinice bo zostajemy w Pl jeszcze do 10 lipca :-):tak:;-) Chyba ze moglabym kupic utrogest w Czechach , bo jedziemy w srode na pare dni do Zakopanego a ktos tu pisal ze mozna kupic.....potrzebna jest recepta ???

mmm, cudowne wieści, trzymam kciuki by to podejście było tym szczęśliwym. Przecieraj szlaki, kochana, ja jeszcze trochę, w piątek wizyta i wszystkiego się dowiem.

Quinnie, luteina 50 mg 100% 28,58zł, ryczałt: 3,20zł i luteina 100 mg 100% 54,40zł ryczałt 3,56zł w przypadku podrażnienia mój gin zaleca clotrimazolum krem bez recepty dostaniesz w aptece ok.3zł. Utrogestanu nie znam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry