reklama

Kto po in vitro?

Dzięki dziewczynki jesteście nieocenione, zawsze można na was liczyć.... Trzymam za was kciuki, modle się z wami i płaczę, czytam codziennie choć nie zawsze piszę bo nie ma o czym. Dziś mam strasznego doła i nie będę go wam sprzedawać, ale do jutra się pozbieram bo nie mam wyjścia. A póki co postanowiłam, że od 1dc codziennie będę sprawdzać ten cholerny progesteron, będę skłuta jak szlag ale co tam wytrzymam i to ja ich zagryzę a nie oni mnie...... Fiksata chwytam wybaczcie :)

nimfus w koncu przyjdzie czas dla Ciebie mam nadzieje, ze to szybko nastapi :-) a gin nic nie robi z tym progesteronem??

czarnykot daj sobie luz z tym internetem....to najgorsze co moze byc..naczytasz sie a potem szukasz po sobie wszystkiego....

Bzzzz masz racje. Ide oko podmalowac i wynurze sie z domku :tak: Na zakupy pojade a moze i maly spacer....czas zmienic dresy na jeansy ;-)

no i to jest dobre podejscie :tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
A czy możecie mi cos wiecej powiedzieć, kiedy po tym zastrzyku można spodziewać sie @, mi narazie p.doktor powiedziała że zastrzyk w 21dc potem czekamy na @ , i potem stymulacja od miej wiecej 7dc , ale jak długo to potrwa , kiedy wziąć urlop na ta stymulacje

Ostatnia edycja:
A czy możecie mi cos wiecej powiedzieć, kiedy po tym zastrzyku można spodziewać sie @, mi narazie p.doktor powiedziała że zastrzyk w 21dc potem czekamy na @ , i potem stymulacja od miej wiecej 7dc , ale jak długo to potrwa , kiedy wziąć urlop na ta stymulacje
ja po zastrzyku dostalam normalnie w terminie okres. Dlaczego chcest wziac urlop na stymulacje-> to naprawde nie jest konieczne

reklama
mieszkam w okolicach Warszawy i wyjazd do invimedu to jakieś trzy godziny a oni przeważnie zapisują na 10,00 albo po poludniu na 14,00 więc niewiem co robic
acha, zatem chodzi o to, ze nie bedziesz mogla jezdzic na USG w czasie stymulacji? dobrze rozumiem? moze zatem wez urlop na te dni, gdy bedziesz miec USG. Stymulacja sama w sobie nie jest w cale straszna, gorsze to wszystko co nastepuje pozniej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry