zatem powodzenia i kciuki juz zacisniete. Jak masz duzo pecherzykow, to zawsze dobrze rokuje. Pozdrawiam
Nie dziekuje zeby nie zapeszyc;-)Tez mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i rowniez dobrze sie skonczy:-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zatem powodzenia i kciuki juz zacisniete. Jak masz duzo pecherzykow, to zawsze dobrze rokuje. Pozdrawiam
Nie dziekuje zeby nie zapeszyc;-)Tez mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i rowniez dobrze sie skonczy:-)

no to super słonce!!!!!! mocno trzymam kciuki!!Czesc:-)
U mnie juz wszystko wiadomo - zatem punkcje bede miec w sobote a transfer we wtorek.....dzis w nocy biore zastrzyk na pekniecie....brzuch mam taki duzy jak w 5-tym miesiacu ciazyi do tego pobolewa jak niewiem.....mam bardzo duzo pecherzykow wiec to od tego....
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie;-)
No i @ przyszła punktualnie jupi...jutro na 16 mam wizyte u ginki...ale sie ciesze....RUSZAMYYYYYYY :-) matko mam tyle pytan!! juz sie doczekac nie moge..
Ciesze sie ze @ przyszla punktualnie i trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte:-)
U mnie jednak wszystko sie przesunie o jeden dzien.....dostalam telefon z kliniki ze dzis mam wziasc jak do tej pory te zastrzyki co bralam, wiec na pekniecie pewnie wezme jutro, a punkcje bede miec w niedziele, natomiast transfer we srode.....