reklama

Kto po in vitro?

reklama
Czesc:-)

U mnie juz wszystko wiadomo - zatem punkcje bede miec w sobote a transfer we wtorek.....dzis w nocy biore zastrzyk na pekniecie....brzuch mam taki duzy jak w 5-tym miesiacu ciazy:szok: i do tego pobolewa jak niewiem.....mam bardzo duzo pecherzykow wiec to od tego....

Pozdrawiam i trzymam kciuki za Was wszystkie;-)
no to super słonce!!!!!! mocno trzymam kciuki!!

No i @ przyszła punktualnie jupi...jutro na 16 mam wizyte u ginki...ale sie ciesze....RUSZAMYYYYYYY :-) matko mam tyle pytan!! juz sie doczekac nie moge..

No i @ przyszła punktualnie jupi...jutro na 16 mam wizyte u ginki...ale sie ciesze....RUSZAMYYYYYYY :-) matko mam tyle pytan!! juz sie doczekac nie moge..

Ciesze sie ze @ przyszla punktualnie i trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte:-)

U mnie jednak wszystko sie przesunie o jeden dzien.....dostalam telefon z kliniki ze dzis mam wziasc jak do tej pory te zastrzyki co bralam, wiec na pekniecie pewnie wezme jutro, a punkcje bede miec w niedziele, natomiast transfer we srode.....

Assiek- Gratuluje wielkiego rozpoczęcia:) i powodzenia jutro na wizycie. Nie denerwuj sie i zapytaj o wszystko co chcesz wiedziec.

Myszka28- sil i powodzenia na niedziele a potem srode.

Bzzz- kciuki za jutro trzymam bardzo mocno

Ptencer - o jak ci zazdroszcze, ja wciaz polegam na testak sikancach i sama nie wiem czy wciaz jestem w ciazy. Twoje dzieci pieknie rosną :)

Meg - gratuluje bety :)

Damy rade kobiety

Ciesze sie ze @ przyszla punktualnie i trzymam kciuki za jutrzejsza wizyte:-)

U mnie jednak wszystko sie przesunie o jeden dzien.....dostalam telefon z kliniki ze dzis mam wziasc jak do tej pory te zastrzyki co bralam, wiec na pekniecie pewnie wezme jutro, a punkcje bede miec w niedziele, natomiast transfer we srode.....

dziekuje :-) a dlaczego zmienil Ci termin??

winki bidulko współczuje Ci...kiedy masz wizyte??

Hej dziewczyny trzymam nieustające kciuki.
Bzzzz za Twojego maluszka szczególnie mocno...

Mam do Was pytanie. Czy któraś z z Was miała podany jeden zarodek. Jeśli tak to jakiej był jakości i jaki był wynik końcowy?
Zaczynam świrować bo zaczynam nowy cykl a w nim zabieram mojego ostatniego zmarzlucha.... ;-)

reklama
klara ja niestety nie pomoge ale trzymam kciuki zeby ten jeden okazał sie najsilnieszy i zeby został z wami bardzo ale to bardzo długooooo :-)

Bzzz daj znac po wizycie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry