Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie pewnie bedzie inaczej bo ginka chciała zebym była 1-2 dnia @ gdybym zaczynala 21 to pewnie mogłabym byc pozniej..no nic niedługo sie dowiem co i jak :-)asiekk ja brałam i nadal biorę Gonapeptyl od 21ego dnia cyklu, teraz czekam na dniach na @ i dalej zapewne dołączy mi gin Gonal.
asiekk ja brałam i nadal biorę Gonapeptyl od 21ego dnia cyklu, teraz czekam na dniach na @ i dalej zapewne dołączy mi gin Gonal.
winki80-> pozytywny test to b.dobry znak. Ja tez mialam pozytywne i teraz 2 rosnace szczescia w brzuszku:-)
klara81-> ja mialam za pierwszym razem podany 1 zarodek 2 dniowy, i wowczas owszem udalo mi sie zajsc w ciaza, ale okazala sie biochemiczna. Tym razem mialam 2 blastki. Ale czasami jeden dobry w zupelnosci wystarczy, tutaj naprawde nie ma reguly
czarny kot-> super, ze dzisiaj dobrze sie czujesz:-)
bzzz-> z niecierpliwoscia czekam na informacje od Ciebie i caly czas trzymam kciuki
kochanieńka a Ty na którą lecisz do gina, że mi tu trzęsie się brzunio kochane fjoletowe?? i nie kombinuj juz nic tylko po powrocie szybciutko pisz nam tu co i jaktak sobie siedze i nie pamietam czy miałam zrobic na dzisiaj hormonytrudno nie zrobie bo nie zdarze...to moze ja tez zaczne od 21 dc..hmm
kochanieńka a Ty na którą lecisz do gina, że mi tu trzęsie się brzunio kochane fjoletowe?? i nie kombinuj juz nic tylko po powrocie szybciutko pisz nam tu co i jak![]()