ale się tu działo ho ho ho ....
czarnykot-nie szalej z porządkami, nie uciekną !!! to wspaniale że się dobrze czujesz i masz taki radosny nastrój!!!
Asiiek -huurrraaa!!! oj będzie się działo !!!!
Myszka -trzymam kciuki -wielu jajeczek!!!
u mnie niestety klapa-kropeczki już nie ma
organizm "oczyszcza" się sam-brzmi strasznie ale odetchnęłam że nie będę musiała iść jeszcze do szpitala na zabieg .... no cóż ja na razie odpadam z gry ale już umówiłam się na koniec maja i jak wszystko będzie dobrze w czerwcu odbieram mrozaczki ....będę zaglądała bo przecież uzależniłam się od was :-) -idę na dobre winko .....
babeczki POWODZENIA!!!!!!!
czarnykot-nie szalej z porządkami, nie uciekną !!! to wspaniale że się dobrze czujesz i masz taki radosny nastrój!!!
Asiiek -huurrraaa!!! oj będzie się działo !!!!
Myszka -trzymam kciuki -wielu jajeczek!!!
u mnie niestety klapa-kropeczki już nie ma
babeczki POWODZENIA!!!!!!!
Pamietaj,ze nic nie dzieje sie bez przyczyny.Wiem ze jestes silna babeczka i napewno juz regenerujesz sily na kolejne podejscie.Mam nadzieje,ze winko smakowalo ;-) Zobaczymy co mi los przyniesie...moze juz niedlugo i ja siade z lampka wina.Czekam wciaz czekam 
Plamienia jak narazie nie zauwazylam.Mam hustawki nastroju,poplakuje na kazdym kroku hehe...a bo romantyczna piosenka leci,a bo komus tam w Tv wyprawili urodziny niespodzianke
Zlosc tez we mnie siedzi,ale staram sie nie karcic mojego M hehe. Nie wiem czy kazda kobietka tak ma,ale ja tak sie czuje
Mam dzis piekna pogoda wiec chyba wybiore sie na spacerek ...napewno swieze powietrze mnie wyciszy.
No ale nie przyszla.... Do tego mialam potworny bol glowy.Na noc wzielam tabletke paracetu.