reklama

Kto po in vitro?

ptencer- jak tam Twoje samopoczucie???
dziekuje za zapytanie-> bardzo dobrze:-). Po wtorkowym krwawieniu, gdzie musial oddac w szpitalu probke moczu, okazalo sie , ze niby mam jakies male zapalenie i kazano mi pic duzo soku z zurawiny i ponowic dzis badanie. I dzis bylam ponownie i cud-> wszystko dobrze. Jakies to dziwne dla mnie, ze w ciagu 3 dni taka zmiana.
Kiedy u Ciebie I USG?

reklama
dziekuje za zapytanie-> bardzo dobrze:-). Po wtorkowym krwawieniu, gdzie musial oddac w szpitalu probke moczu, okazalo sie , ze niby mam jakies male zapalenie i kazano mi pic duzo soku z zurawiny i ponowic dzis badanie. I dzis bylam ponownie i cud-> wszystko dobrze. Jakies to dziwne dla mnie, ze w ciagu 3 dni taka zmiana.
Kiedy u Ciebie I USG?

W następny piątek...do tego czasu napewno zniosę jajo!!!! Albo dwa!
To wszysto naprawde jest mało zrozumiałe dla takich laików jak my, ale widzisz nie wolno tracic nadziei bo nigdy nic nie wiadomo. Bardzo się ciesze, że wszystko jest dobrze.

Kiedy u Ciebie I USG?

Ps a mdłości lub inne objawy masz?

Ps a mdłości lub inne objawy masz?
zero mdlosci, sennosci, boli, zachcianek itp. Czuje sie jak nie w ciazy, czasami tylko w pachwinach mnie zaboli, ale to jak sie dowiedzialam macica sie rozciaga. A jak u Ciebie?
Ja tez mam wizyte w nastepny piatek (niby serduszkowa, ale serduszka juz widzialam:-))-> ostatnia w mojej klinice, a pozniej juz do ginka prowadzacego ciaze bede wylacznie chodzic

zero mdlosci, sennosci, boli, zachcianek itp. Czuje sie jak nie w ciazy, czasami tylko w pachwinach mnie zaboli, ale to jak sie dowiedzialam macica sie rozciaga. A jak u Ciebie?
Ja tez mam wizyte w nastepny piatek (niby serduszkowa, ale serduszka juz widzialam:-))-> ostatnia w mojej klinice, a pozniej juz do ginka prowadzacego ciaze bede wylacznie chodzic

ja to totalne nic, czasem tylko tak mnie ciągnie w dole brzucha....też tłumacze to rozciąganiem macicy. Ale nie wiem czy dobrze. To jest sporadyczne. To jak to będzie teraz z Twoimi wizytami. Bedziesz chodzić do innego ginka, nie w klinice?

dziekuje :-) a dlaczego zmienil Ci termin??

Zmienili mi bo widocznie jeszcze chcieli aby pecherzyki jeszcze podrosly....rano jak bylam na wizycie to pielegniarka mi powiedziala ze dzis mam wziasc zastrzyk na pekniecie, a o ktorej to beda dzwonic.....pozniej lekarze maja konsultacje i pielegniarka oddzwania po poludniu i mowi co i jak z lekami itd....wiec pielegniarka mi zadzwonila i powiedziala ze jednak jeszcze mam nie brac HCG tylko normalnie te same zastrzyki co do tej pory.....natomiast dzis juz wiem ze wezme zastrzyk na pekniecie i punkcje bede miec w niedziele, a transfer w srode:)

myszka a u was punkcja z e znieczuleniem? u nas w niedziele tzn w Invimedzie wawa nie robią w niedziele ani transferów ani punkcji:(

Dorocica === u nas punkcje ze znieczuleniem robia:-) A jesli chodzi o niedziele to tutaj normalnie lekarze pracuja, wiec jak wypada wtedy punkcja czy transfer to wtedy robia:tak:Trzymam kciuki za Ciebie;-)

ja to totalne nic, czasem tylko tak mnie ciągnie w dole brzucha....też tłumacze to rozciąganiem macicy. Ale nie wiem czy dobrze. To jest sporadyczne. To jak to będzie teraz z Twoimi wizytami. Bedziesz chodzić do innego ginka, nie w klinice?
u mnie tez sa sporadycznie takie bole:-)
Tak, bede chodzic do specjalisty od blizniakow, ktory jest ordynatorem w szpitalu, gdzie mam zamiar urodzic.

hejka! no i jestem po wizycie! I tak od dzisiaj do 19 kwietnia bede brała Yasminelle. 12 kwietnia mam wizyte kontrolną no i od tego dnia zaczynam brac Gonapeptyl podskornie co 2dzien...Kolejna wizyta 26 kwietnia i od 27 zaczynamy stymulacje :-)....wszystkie wyniki super, mam jeszcze zrobic cytologie bo ginka chce miec swieza ....aha bedziemy miec: ICSI - FAMSI, nacięcie otoczki zarodka, separacje plemników, wydłużoną hodowle....ale jestem podjarana :-) w końcu bliżej do naszego maleństwa!! Widzicie miałam racje, ze bede miała inaczej niż Wy w sensie ze nie zaczne od 21 dc.

reklama
hejka! no i jestem po wizycie! I tak od dzisiaj do 19 kwietnia bede brała Yasminelle. 12 kwietnia mam wizyte kontrolną no i od tego dnia zaczynam brac Gonapeptyl podskornie co 2dzien...Kolejna wizyta 26 kwietnia i od 27 zaczynamy stymulacje :-)....wszystkie wyniki super, mam jeszcze zrobic cytologie bo ginka chce miec swieza ....aha bedziemy miec: ICSI - FAMSI, nacięcie otoczki zarodka, separacje plemników, wydłużoną hodowle....ale jestem podjarana :-) w końcu bliżej do naszego maleństwa!! Widzicie miałam racje, ze bede miała inaczej niż Wy w sensie ze nie zaczne od 21 dc.
gratuluje zatem i ciesze sie razem z Toba
bzzz-> odezwij sie Kochana

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry