reklama

Kto po in vitro?

:rolleyes:

Witam kobietki

U mnie dzis 4dpt. Wlasnie zjadlam sniadanie i popijam kawke,a potem zabieram sie za porzadki w domu.
O dziwo dzis czuje sie dobrze:tak: Brzuch tylko czasami daje o sobie znac,jajniki od czasu do czasu zakluja,zadnego plamienia.Tylko te moje syski to masakra:eek: Bola doslownie cale,no i sa wieksze.Jak to powiedzial moj M "wow";-) Mam cicha nadziene,ze dzidzia wije sobie gniazdko w brzuszku i moze dlatego mam lepsze samopoczucie:-)

Pozdrawiam Was wszystkie, no i mamy weekend ;-)

klara 81 ja mam podany 1 zarodek.Na efekty czekam.....testuje dopiero 28 marca :zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czarnykot to super ze nastawienie lepsze :-) a tak wogole to Ty spac nie mozesz?? matko ja gdybym nie musiała byc w pracy o 7:30 to jeszcze bym w łóżku leżała haha..tylko za bardzo nie szalej z tymi porzadkami :-) 10 dni szybko zleci

Asiiek oj chcialabym pospac sobie do 10,ale nie moge :eek: Budze sie i juz zasnac nie moge...wiec poleze troche i wstaje.Dzis na nogach juz o 6.00 ;-) Z drugiej strony,jesli ktos chodzi spac o 21 to i wstaje z rana :-)

winki80-> pozytywny test to b.dobry znak. Ja tez mialam pozytywne i teraz 2 rosnace szczescia w brzuszku:-)
klara81-> ja mialam za pierwszym razem podany 1 zarodek 2 dniowy, i wowczas owszem udalo mi sie zajsc w ciaza, ale okazala sie biochemiczna. Tym razem mialam 2 blastki. Ale czasami jeden dobry w zupelnosci wystarczy, tutaj naprawde nie ma reguly
czarny kot-> super, ze dzisiaj dobrze sie czujesz:-)
bzzz-> z niecierpliwoscia czekam na informacje od Ciebie i caly czas trzymam kciuki

Dziewczyny jednak mam dalej lekkie plamienie....juz 2 dzien. W sumie to dobry objaw,bo wyczytalam,ze zagniezdzenie zarodka po transferze jest okolo 3-4 doby pt,i moze trwac do 7 dniu:confused2:

czarnykot uważaj kochana z tym sprzątaniem nie przeforsuj się, bo widać że dzidzia che zostać z Tobą:-)

asiekk fajosko że już zaczynasz , bedziemy razem przeżywać nasze punkcje i transferki a potem rosnące brzuszki:rofl2::happy:

myszka a u was punkcja z e znieczuleniem? u nas w niedziele tzn w Invimedzie wawa nie robią w niedziele ani transferów ani punkcji:(

bzz co u Ciebie kochanieńka, czekamy na wieści

dziewczyny mam propozycje, może napisały byśmy wszystkie w sygnaturkach kliniki w których jesteśmy, bedzie łatwiej z porównaniem przebiegu stymulacjii oraz ze wzajemnym podpytywaniem, co?? jak myslicie

a apropo cycuszków, to fakt, że jestem przed @ ale chyba po Gonapeptylu bardziej mnie bolą i mam ogromniaste (hihihiiii chociaż teraz) mysle że dostanę @ lada dzień , jak zjawi się terminow i lęce do ginka 24ego i zaczynamy stymulacje
już bym chciała mieć to za sobą:(:(

Ostatnia edycja:
Dorocica w Invimedzie robią tylko w wyjątkowych sytuacjach :) ja miałam raz IUI w niedzielę :)
Trzymam kciuki za was wszystkie
Pozdrawiam
ja mam propozycje by napisać do moderatora o oddzielny wątek ...wtedy byłoby łatwiej

reklama
dorocica czyli Ty zaczynałas brac zastrzyki na wyciszenie 21dc tak? hmm jestem ciekawa jak bedzie u mnie....bo z tego co czytalam to czasami bierze sie od poczatku cyklu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry