reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Ann84 co ty mowisz? jak to juz koniec? na pewno? przeciez ostatnio pisalas ze jest dobrze!! hmmm moze skonsultuj to jeszcze z lekarzem? ktory to twoj dpt? moze za wczesnie na serduszka?:-(

reklama
Olusia to spytaj się o ten encorton ja się spytam w sobote mojego dr to ci powiem co powiedział bo my tylko chyba dwie tu bez sterydu idziemy :)) no wlasnie ja już nie wiem co wychodzi w tym bad progesteronu a co nie bo na te niby 14 to bym plamienia miała jakies a ja nic nie mam ciekawe

dziewczyny trzymajcie kciuki żeby jutro przezyla te 12godz w pracy ... odezwe się w sobote po wizycie u lekarza i za betke i ten niestrzesny progesteron też trzymajcie kciuki dobranoc

mi mi tylko uwazaj na siebie i oszczedzaj sie jak mozesz !! a powiedz mi gdzie pracujesz?:tak: myslisz ze tylko we dwie bez sterydu? mozliwe...a skad ty jestes?

p.s spytam sie spytam bo tez mnie to ciekawi....

Ann84 bardzo ale to bardzo mi przykro .... :-(

Ann84, tak mi przykro, trzymaj się dziewczyno...

My dziś kończymy ósmy tydzień i nie ma dnia, żebym nie drzala o maleństwo.

Olusia, mi mi, ja nie biorę żadnych sterydow. Na co jest ten encorton?

reklama
Ann84 bardzo mi przykro :(

A ja bylam dzis w szpitalu na badaniu przed histeroskopia i sie okazało ze mam polipa :( i pani dr podejrzewa zrosty....okarze sie na histero. Mam dzwonic jak dostane @ i wtedy ustalimy termin.

Do góry