Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ann84 co ty mowisz? jak to juz koniec? na pewno? przeciez ostatnio pisalas ze jest dobrze!! hmmm moze skonsultuj to jeszcze z lekarzem? ktory to twoj dpt? moze za wczesnie na serduszka?:-(
Olusia to spytaj się o ten encorton ja się spytam w sobote mojego dr to ci powiem co powiedział bo my tylko chyba dwie tu bez sterydu idziemy ) no wlasnie ja już nie wiem co wychodzi w tym bad progesteronu a co nie bo na te niby 14 to bym plamienia miała jakies a ja nic nie mam ciekawe
dziewczyny trzymajcie kciuki żeby jutro przezyla te 12godz w pracy ... odezwe się w sobote po wizycie u lekarza i za betke i ten niestrzesny progesteron też trzymajcie kciuki dobranoc
Ann84 strasznie mi przykro
Dziewczyny napiszcie mi jakie tabletki mam kupic zeby sobie pomoc, teraz biore kwas foliowy i pije ten nasz cudowny w smaku olej lniany
mi mi tylko uwazaj na siebie i oszczedzaj sie jak mozesz !! a powiedz mi gdzie pracujesz? myslisz ze tylko we dwie bez sterydu? mozliwe...a skad ty jestes?
A ja bylam dzis w szpitalu na badaniu przed histeroskopia i sie okazało ze mam polipa i pani dr podejrzewa zrosty....okarze sie na histero. Mam dzwonic jak dostane @ i wtedy ustalimy termin.