Witam dziewczynki po weekandzie.
Inka26 - Dziewczyny Ci już pisały o Twoim wyniku cytomegalii i ja to potwierdzam . Wysokie IgG świadczy o przebytym zakażeniu i organizm ma przeciwciała czyli w przyszłości jak będziesz miała kontakt z osobą chorą to organizm się sam obroni tymi przeciwciałami. A w sprawie polipów to niestety Twój gin nie ma racji że one w ciąży nie przeszkadzają. Też raz miałam odwołany transfer właśnie z powodu polipa. Lekarz powiedział że nie zaryzykuje podania zarodka w sytuacji gdy jest coś w macicy. Ogólnie to już 3 razy miałam usuwane polipy bo one lubią się odnawiać.
Aisa79 - Pytałaś o farbowanie włosów. Ja podobnie jak dziewczyny farbowałam sobie jeszcze przed transferem.
Asia77 - Cześć , mam nadzieję że dr B przyniesie Ci szczęście. To kiedy zaczynasz ?
Solostar - Kochana bardzo mi przykro że się nie udało.

Co teraz zamierzasz ?
Olusia - Widzę że mdłości się rozkręcają , no cóż takie uroki ciąży:-). Jak będziesz wiedziała kiedy wychodzisz to daj znać.
Kasik - I jak tak lokatorka. Z tego co pisałaś to trafiła Ci się chyba taka co ciążę ma z przypadku i najlepiej jakby jej nie było. Normalnie nie ma sprawiedliwości na tym świecie. No nic odpoczywaj sobie i też oczywiście daj znać jak będzie wiadomo coś nowego.
Anulla28 - Trzymam kciuki za transfer:-)
Kate_p7 - Nie wiem co mam Ci powiedzieć o tych Twoich weryfikacjach bo przeważnie w 3, 6 dniu po transferze robiły dziewczyny bete przy podaniu blastusi. 1 dzień dla zarodka na tak wczesnym etapie może znaczyć dużo. O testach w ogóle zapomnij. Tutaj nie raz dziewczyny z wysoką betą robiły a drugiej kreski nie było. Nie denerwuj się. Jeszcze trochę i wszystko się wyjaśni. Najważniejsze że beta 0-owa nie jest i tego się trzymajmy:-)
Zula - Na chwilę obecną mogę powiedzieć że mogę być w Katowicach 29 ale potwierdzę to może w środę bo przyjechali znajomi na wakacje do nas nie wiem jeszcze czy w piątek będą u nas czy nie. Dam znać. Jak coś to spotykamy się w piątek.