reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki dziewczyny :-) Dla maluszka zniosę wszystko. Nawet te głupie stawy mnie nie powalą. Dopiero skończyłam niedawno 7 miesięczne leczenie i myślałam, że jestem w remisji. Dam radę :-)

Aisa przykro mi ze tak cie boli.. moze wez paracetamol zebys sie lepiej poczula....:tak:

Kasik
ciesze sie ze juz jest lepiej.. a laska sie nie przejmuj i jej glupim gadaniem.. bo nomalnie nie da sie takich glupot sluchac jak ona mowi i jej rodzice...widac ze malo sie starala i nie wie co to znaczy....:tak:

Dorotka pod prysznicem super... od razu lepiej jak sie czlowiek wykapal i odswiezyl.. ale czuje po sobie ze jestem slaba...

Witam was dziewczynki :)
Pare dni mnie nie bylo....troche mi sie w zyciu poprzestawialo :( i niestety nie mialam czasu zajrzec na forum, a tu widze troche sie dzieje....

Kasik kochana trzymam za was kciuki &&&&&

Asia77 super ze zarodeczek juz czeka....to znaczy , ze niedlugo bedzuesz juz w ciazy :)

Anulla28 juz trzymam kciuki za transfer &&&&&

Za was wszystkie zroniez dziewczynki nieustannie kciukam i przepraszam ze nie pisze do kazdej z osibna, ale przyznam szczerze, ze nie jestem w stanie nadrobic tych paru dni....czytalam tak tylko pobierznie :(

Olusia mam nadzieje ze u was wszystko ok

Dorota a jak tam twoj pecherz ?

Witam dziewczynki po weekandzie.

Inka26
- Dziewczyny Ci już pisały o Twoim wyniku cytomegalii i ja to potwierdzam . Wysokie IgG świadczy o przebytym zakażeniu i organizm ma przeciwciała czyli w przyszłości jak będziesz miała kontakt z osobą chorą to organizm się sam obroni tymi przeciwciałami. A w sprawie polipów to niestety Twój gin nie ma racji że one w ciąży nie przeszkadzają. Też raz miałam odwołany transfer właśnie z powodu polipa. Lekarz powiedział że nie zaryzykuje podania zarodka w sytuacji gdy jest coś w macicy. Ogólnie to już 3 razy miałam usuwane polipy bo one lubią się odnawiać.

Aisa79 - Pytałaś o farbowanie włosów. Ja podobnie jak dziewczyny farbowałam sobie jeszcze przed transferem.

Asia77 - Cześć , mam nadzieję że dr B przyniesie Ci szczęście. To kiedy zaczynasz ?

Solostar - Kochana bardzo mi przykro że się nie udało.:no: Co teraz zamierzasz ?

Olusia - Widzę że mdłości się rozkręcają , no cóż takie uroki ciąży:-). Jak będziesz wiedziała kiedy wychodzisz to daj znać.

Kasik
- I jak tak lokatorka. Z tego co pisałaś to trafiła Ci się chyba taka co ciążę ma z przypadku i najlepiej jakby jej nie było. Normalnie nie ma sprawiedliwości na tym świecie. No nic odpoczywaj sobie i też oczywiście daj znać jak będzie wiadomo coś nowego.

Anulla28 - Trzymam kciuki za transfer:-)

Kate_p7 - Nie wiem co mam Ci powiedzieć o tych Twoich weryfikacjach bo przeważnie w 3, 6 dniu po transferze robiły dziewczyny bete przy podaniu blastusi. 1 dzień dla zarodka na tak wczesnym etapie może znaczyć dużo. O testach w ogóle zapomnij. Tutaj nie raz dziewczyny z wysoką betą robiły a drugiej kreski nie było. Nie denerwuj się. Jeszcze trochę i wszystko się wyjaśni. Najważniejsze że beta 0-owa nie jest i tego się trzymajmy:-)

Zula - Na chwilę obecną mogę powiedzieć że mogę być w Katowicach 29 ale potwierdzę to może w środę bo przyjechali znajomi na wakacje do nas nie wiem jeszcze czy w piątek będą u nas czy nie. Dam znać. Jak coś to spotykamy się w piątek.

reklama
Witajcie dziewczyny

dorotav – trzymam kciuki za piątkową wizytę, żeby dr dał zielone światło na podejście do stymulacji :tak:

Olusia – maluchy rosną, cudnie :-) Wstępnie pytam gdzie jest ten Twój Szpital??

zula - generalnie powinnam mieć czas. A jaka godz. wchodzi w grę??

Jo.M. - co u Ciebie słychać?? Jak stymulacja??

kiki - jak się masz??

Ja jestem już w PL, w tym tygodniu jadę zakupić leki do stymulacji :-)

Miłego dnia.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry