reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczynki,
u mnie pobrali 3 komórki, z czego 1 sie zapłodniła, bo podobno dwie były niedojrzałe..., ale wierzę w swój zarodeczek :) Jutro o 10:00 mam transfer, trzymajcie kciuki :)
Mimozama bardzo się cieszę, jakoś szczególnie przeżywam twoją sytuacje, bo mamy podobnie punkcje i transfer, trzymam kciuki, żeby wszystko się udało :)
Kasik, Olusia tak się cieszę, ze u was już lepiej, odpoczywajcie :)
Dorotko dziękuję za pamięć, postaram sie na bieżąco was informować :)
Mam do was pytanko, wczoraj miałam tą punkcję i dzisiaj na wkładce zauważyłam takie lekko brązowe plamienie, nie wiem co to może być, ponieważ poprzednim razem nic takiego nie miałam?

reklama
kasik36, jak dla mnie to ona albo tej ciąży nie chce, albo jeszcze do niej nie dojrzała, co właściwie wychodzi na to samo, no tekst o ukrainie powalił mnie całkowicie, szkoda słów, szkoda dziecka. Trzymaj się kochana, załóż sobie słuchawki i nie słuchaj tych "mądrości"

kate_p7, co do testów to ja tak do końca w nie nie wierzę, raz wychodzą raz nie wychodzą i nawet te o wysokiej czułości co na forum widać nie zawsze działają, tak więc beta to podstawa, test to na pamiątkę po pozytywnej becie przy wartości powyżej 100. Dla mnie weryfikacja w 3 i 6 dc to naciąganie kasy, przy zarodkach 4 dniowych w 10dc powinno już coś wyjść, wynik do wartości 1 jest już definitywny że się nie udało, w tym dniu powinien już być dwucyfrowy.

martolek, takie plamienia po punkcji mogą być po zadraśnięciu przy pobieraniu jajeczek, oczyszcza się w środku. Trzymam kciuki za jedynaka, niech się ładnie dzieli a od jutra wgryza w mamusię.

SIERPIEŃ

25: Quinnie - wizyta z anestezjologiem + badania
25: dulano85 - wizyta
25: andzia.m - podglądanie pęcherzyków

25: martolek - udany transfer
26: Mimozama - udany transfer
26: Jo.M. - podglądanie pęcherzyków
26: Quinnie - histeroskopia
26: kate_p7 - III wysoka beta !!
27: andzia.m - punkcja
27: Aisa79 - wizyta stymualcyjna
27: Jo.M. - wizyta u immunologa
28: Anulla28 - transfer mrozaczka
28: Jazzabell - kolejne spotkanie z kropką
29: dorotav - wizyta przed stymulacyjna

WRZESIEŃ

02: Asia_77 - wizyta
03: Cleo1980 - wysoka beta !!
04: liskka - wysoka beta !!
08: Migotka25 - wizyta kontrolna

PAŹDZIERNIK

01: Agulla84 - genetyk

martolek trzymam kciuki za twego człowieka;-P co do plamień to nie wiem bo nie miałam, ale chyba uprzedzali że tak może być...

dorotav, kasik jesteście nie zawodne dziewczyny, można na was liczyć zawsze, dziękuję;-)
co do sąsiadki, może nie dopuszcza do siebie informacji. ze jest aż tak żle ludzie różnie reagują w stresujących sytuacjach, jak do niej dotrze co się dzieje to będzie dramat.

andzia.m trzymam kciuki za jajca

Kochane ja mam pytanie proszę napiszcie jakie leki i w jakich dawkach brałyście po crio.?
Wybaczcie że tak o sobie ale chyba zaczyna mi się schiza a tak sobie obiecywalam że podejdę do tego na
spokojnie

Asia_77, duphaston 3x1, luteina 100mg 3x1, po 4 dniach zwiększyłam do 3x1 po 150mg, estrofem 3x1 tylko nie pamiętam dokładnie, magnez z wit.B6 3x1, femibion 1x1, acard 7mg 1x1 A schiza to każdą z nas dopada :-)

Asia, ja mam problem z endometriozą i mój immuno zalecił brać witaminę E 400mg przed transferem, no i polecam "pyszny" olej lniany, oba ładnie działają na endo. Acard (bądź jego odpowiedniki) działają na lepsze ukrwienie.

reklama
Hej dziewczynki

Kasik, Olusia cieszę się, że u Was lepiej. I Kasik, faktycznie nie słuchaj swojej towarzyszki. Bo dziwnie gada.
Kate pamiętaj, żeby wierzyć w swoje maluszki
Quinnie, dulano85, andzia.m, martolek powodzenia jutro!

U mnie dzisiaj kiepsko. Rano prawie zemdlałam i któryś już dzień bolą mnie stawy łokcie, nadgarstki, palce. Nie chce brać leków przeciwbólowych bo mam tylko takie dosyć silne a nie chce zaszkodzić pęcherzykom.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry