reklama

Kto po in vitro?

Kate, dopiero 4dp. Nie nic takiego nie mieliśmy. Martwi mnie to ze zawsze przed okresem miałam plamienia, czyli niedobór progestwronu tak mi to tłumaczył lekarz

Ostatnia edycja:
reklama
spokojnie mi kiedyś mówili ze mam PCO bo miałam zanik miesiączki,ale nikt nie wpadl na to ze przyczyną była trauma związana z ciezką chorobą w rodzinie, po podaniu lekow na uspokojenie wszystko wrocilo do normy;-P wiec plamienia może były ale to przypadek i może nie trzeba się tym przejmowac.. zależy co dokładnie bierzeszbo np.ja brałam luteinę 3 po 8 :crazy:tabsow i lekarz mi zamienil na lutinus'a 3 po 2 (razem 600mg a nie 2400mg bo się ten lepiej wchłania ale nie jest refundowany i za ten gorszy 6zl się placi a ten co teraz biore od 110-190zl:szok: wiec nie panikuj, duzokobiet nie ma weryfikacji,wiec chybanie jest to az tak ważne..u mnie nie jest to obowiązkowe...

Liskka w mojej klinice tez nie mialam w ogole weryfikacji... sama robilam progesteron na wlasna reke oraz zrobilam bete wczesniej niz napisali mi na kartce jakie leki mam zazywac i jak i kiedy mam zrobic bete... ;-)

no i olusia dwa czlowieki w sobie nosi to po co weryfikacja! tylko stresuje, ja ostatnio caly dzień ryczałam po becie, ze to już koniec...a tu niby trzecia jest wazna...zastanawia mnie czy to nie jest jak z AH, ze szanse wzrastają o 1-2%, ale tego lekarz Ci nie powie a ty płacisz...

Zula ja jestem chetna, jak najbardziej... tylko nie wiem czy wyjde ze szpitala... i nie wiem czy bede mogla podrozowac... wiesz, maz mnie moze jak cos przywieźć do katowic ....:tak: a bedziesz u lekarza w ten dzien?

kate mialam podane 2 zarodeczki w 3 dobie..:tak:

reklama
ufff bo już myslalm ze jeden i się ciaza podwoila;-) pisza czasem ze tak mozebyc, ale to jakiś wymysl;-)chyba? a widze ze bete w 11dpt robilas i taka wysoka;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry