reklama

Kto po in vitro?

reklama
komóreczka, ciesz się, że masz takie amh. Wiek nie odgrywa tu większej roli, chociaż po 35 roku życia spada szybciej. Ja jestem przed 30 i mam wyczerpującą się rezerwę, więc mam czym się martwić, bo bardzo słabo reaguję na leki. Ty masz dosyć wysoką, więc organizm inaczej reaguje i jest w stanie wyprodukować więcej komórek. Masz ich sporo, więc jest w czym wybierać:)
andzia, to dobrze, że powiedziałaś lekarzowi, bo szkoda żeby był problem z dojrzałością pęcherzyków. A tak, to na pewno będą wszystkie ładniutkie:)

Komoreczka ja sie lecze w uk. Ale jakie mam amh to nikt mi nie mowil. W ogole oni malomowni sa. Dziewczyny wiedza jakiej jakosci maja embriony a mi tylko powiedzieli ze 4 do zamrozenia i koniec. Takze takich sCzegolow o jakich pisza dziewczyny to ja nie znam. Moze to i dobrze... Tak sobie tlumacze. Mniej do przemyslen. ;)

Komóreczka nie wiem jakie są dokładnie normy w Twoim laboratorium (i chyba w danym kraju) ale u nas w Diagnostyce zawsze obok wyników podane są normy, idąc do lekarza zawsze można zapytać co oznacza dany wynik ale wcześniej można sobie go porównać z normami z wyniku.
Jesteśmy w tym samym wieku, ja mam zdiagnozowane policystyczne jajniki a moje AMH wynosi 12,7 i lekarz potwierdził że ten wynik też o tym mówi i to potwierdza. A w przypadku policystycznych jajników wynik jest tak jakby sfałszowany poprzez pęcherzyki antalne które mamy w jajnikach a z których już nic nie będzie. Tak przynajmniej tłumaczył mi to lekarz po odebraniu wyniku AMH.

Aisa79 Twoje wyniki jak na moje oko są calkiem przyzwoite, u mnie przed punkcją estradiol wynosił bardzo dużo ale to ze względu na przestymulowanie. I całe szczęście, że Ciebie to ominie, bo nic fajnego z tego nie wyszło. Trzymaj się i pamiętaj, że mocno trzymam za Ciebie kciuki :*

Olusia jak się dzisiaj czujesz? Plamienia ustały?

Aisa79 jak na moje oko wszystko jest w jak najlepszym porządku :) dzisiaj masz podglądanie? Czy źle doczytałam? Ile wyhodowałaś pęcherzyków?
Ja miałam punkcję w 14 dc, ale na to nie ma reguły. Jesteś pod opieką lekarza więc wszystko będzie dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry