Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Długowłosa w poniedziałek bedzie twój 7dpt wiec śmiało możesz robić bete ovitrell owszem moze dac e nie w twoim przypadku bo zastrzyk jet widoczny do 10dni
dziewczyny witajcie byłam dzisiaj po skierowanie na histeroskopie i idę do szpitala w poniedziałek a we wtorek zabieg
inka co u Ciebie kochana jak po wizycie?
dziewczyny miałam niedawno na wkladce taka brudna luteinę jak wyplywa jasnobrazowa jeden raz bez krwi ale znow się wystraszyłam a w srodku krwi tez nie ma tylko tak troszeczkę jeszcze bardziej jasnego sluzu nie wiem czy mam się martwic bo się znow zestresowałam brzuch mnie pobolewa i plecy i nawet pośladki czasem w pachwinach cos pociagnie ((((((((( zazylam dodatkowa dawke lutki na razie spokoj nic nie ma jutro jade do lekarza ja chyba zwariuje (((((((( bo nie wiem czy to normalne a może podrażnione tam mam cos od lutki nie wiem już sama ((((((((
Mi mi bóle normalne tak jak w ciazy wiec tym sie nie przejmuj a lutka czasem tak ma ze wypływa i jest brązowa, najwazniejsze zeby nie byli żywej krwi i skurczy, a jak masz bóle to weź no spe i magnez i odpoczywaj
agulla84 byłam na wizycie w klinice u dr. M zmieni mi leki przed crio, muszę też zrobić histeroskopie ale mój gin nie chciał mi dać skierowania na nfz, Dr. M powiedział że wizyty u immunologa nie ma sensu kiedy mam jeszcze mrozaczki , sama nie wiem czy mu wierzyć.
Może do twojego gin się wybiorę może mi też da skierowanie na histero, dasz mi namiary ?
Dorotka wielkie Kciuki! A ja mam dziś gorszy dzień, energii zero do tego coś jajniki Mnie bolały i piersi też zaczęły boleć.Jest 21 a ja właśnie w sypialni jestem i planuje zaraz iść spać! Przypominam że noc dla Mnie jest od czytania Książek a nie spania a tu jedna strona a ja odpływam !
mimi nie martw sie, brazowe plamienia to nic takiego, moze podraznilas sobie podczas aplikacji lutki. Ja tez tak mialam i doktorek nawet nie kazal lutki zwiekszac. Dopoki nie ma krwi jest ok a jak widac po moim przykladzie nawet mega krwawienie nie oznacza tego najgorszego