reklama

Kto po in vitro?

reklama
Agulla po usg jakie mi wykonali wczoraj przed zabiegiem, okazalo sie ze ciazy w macicy nie mam, beta urosla do ponad 1000 i cos bylo przy jajniku, zrobili mi laparoskopie i sie okazalo, ze ciaza sie usadowila w jajowodzie, oprocz tego wyczyscili to co bylo przy jajniku. Zrobili bete aby sie upewnic ze wszystko jest ok i wyszla 300 wiec spadla i jest ok. Usuneli caly jajowod bo okazal sie niesprawny, zle funkcjonowal chociaz byl drozny. Ciaza byla bardzo mala

Ostatnia edycja:
Bunieczek skoro beta tak spadła to puszczą Cie do domu?

Do mnie dzwonili embriolodzy, wszystkie trzy komórki ładnie sie dzielą. Dwa sa 4 komórkowe i jeden 6 komórkowy. Trzymajcie kciuki prosze bo dalej sie strasznie boje.

gos1512 gratulacje!!!:tak:

sykatynka bardzo podobalo mi się to co napisałaś:tak: widac ze nie jedno widzialas...

a ja sie zaraz porycze a jestem w pracy :-(:zawstydzona/y::wściekła/y: z 15 komorek odmrozily się 2!!!!!!!!!separacji nie udalo sie zrobic, pewnie transferu tez nie bedzie...bo co mozna z dwoma MROZONYMI KOMORKAMI zrobic...i to tylko dwoma pewnie nawet sie nie zaplodnia, dobrze ze wizyty kwalifikacyjnej nie odwolywalam caly czas spokojna bylam moze czulam ze duuuuuppppaa z tego bedzie...

Kate żadna jeszcze z tego dupa. Bądź dobrej myśli, skoro te dwie sie odmroziły to widocznie sa silne i sie zapłodnią. Nie jestem co prawda specjalistka bo nigdy nie udało mi sie mieć mrozaczkow, ale na pewno wiem ze potrzeba odrobinę wiary.
Daj im szanse, a my będziemy mocno trzymać kciuki żeby sie zapłodniły i prawidłowo dzieliły.

Ostatnia edycja:
Calineczko ja dopiero transfer mam poniedziałek w piątej dobie. Nie wiem czy to dobrze, że chcą je trzymać do blastki. Aczkolwiek pani embriolog powiedziała ze wyglądają bardzo ładnie, cokolwiek to znaczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry