reklama

Kto po in vitro?

Calineczko przykro mi naprawde liczylam ze Ci sie uda :(
Dani ja tez liczylam na nie powodzenie a tu taka niespodzianka.Dzis moja beta 490 wiec przyrasta.Kochana nie przestawaj wierzyc kazdy zarodek ma szanse i ja teraz to wiem.
Goga ciesze sie razem z Toba :) kiedy masz wizyte?

reklama
goga trzeba się cieszyć bo jest z czego:-)

A ja mam podany zarodek ale w końcu nie wiem jaki:-)... dostaliśmy kartke P8B to ja zalamana ze on w ogóle nie ruszył w sumie na fotce wszystko zlane w całość tylko dwie komórki stanowiły odrębną całość. Lekarz jak zobaczyl moja mine to mi mówi ze z takim nastawieniem to raczej nic nie będzie, a ja do niego że nawet morula to nie jest:-p i w ogole a on ze zarodki nie rozwijają się liniowo maja skoki w rozwoju:tak:i skoro podawany jest tzn. ze jest dobry!!
Jak na fotelu leżałam i mi go jeszcze raz pokazywali to już był morulą wiec jak się zapadnie to może jeszcze dziś będzie blastką :-) bo w sumie blastka to zapadnieta morula:-p

Ostatnia edycja:
Tola prewenit ma 0.8 kwasu, to trzeba jeszcze brac wiecej? bo kolezanka miala wynik kwasu 77 wiec stanowczo za wysoki... wiec chyba niech na razie bierze tylko to nie? a potem powtorzy badanie i zobaczy co i jak? czy od razu ma zwiekszyc kwas? a ten prewenit to forma metylowa?:tak:

Kate trzymam kciuki za twoj zarodeczek... :tak:

Dziewczyny gratuluje przyrostu bet !! :tak:

SkładKwas foliowy to witamina z grupy B. Jest istotnym elementem procesu podziału komórek i tworzenia się krwi, a przez to jest współodpowiedzialny za prawidłowy wzrost płodu. Badania naukowe w dziedzinie żywienia wykazały pozytywny wpływ kwasu foliowego na przebieg ciąży i zdrowy rozwój dziecka w łonie matki.
FEMIBION NATAL 1 ( FEMINATAL METAFOLIN 800 )
Skład m.in
Foliany - 800mcg
- kwas foliowy - 400 mcg
- L-metylofolian wapia - 416 mcg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry