• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hess, mi hematolog powiedziała, że te badania kwasu foliowego są niemiarodajne, że trzeba by zbadać zawartość kwasu w krwince a się nie da.... Więc ja bym na twoim miejscu nadal brała 5 mg... A euthyrox zwiększyła tak jak mówisz, do 100 codziennie....

kasik36 - acha. Co do TSH to sobie ciutkę zwiększę dawkę, zacznę brać samą 100-tkę, bo nie chcę by mi podskoczyło podczas stymulacji. A do endo idę dopiero 25 lutego.

Kiki nie waż się tak mowić. PRG podawany dopochwowo nie wychodzi w badaniu z z krwi. Nie masz plamień, więc może nie jest za niski
Dla Ciebie znalazłam :tak:[h=3]Poziom progesteronu - normy[/h]
  • 1-28 ng/ml - po owulacji
  • 9-47 ng/ml - do 12. tygodnia ciąży
  • 17-146 ng/ml - 12.-28. tydzień ciąży
Nie wywołuj wilka,wredoty,@ i jak zwał tak zwał. Masz pęcherzyk dobrze umiejscowany a jutro może uda się usłyszeć serudcho albo chociaż informację że ładnie rośnie:tak:

Ja mam jutro bioenergoteraputę i może on mi powie czy widzi w mojej aurze ciaże:-Dbo M nie chce żebym badala jutro bety:confused2:Minimum w sobotę a najlepiej w poniedziałek:cool:chyba tez chce być dłuzej w nieeiwdzy i łudzić że się udało niż zobaczyć 0 betę:zawstydzona/y:

Dzięki za pocieszenie, jest naprawde ciężko, wiedząc że było tak blisko.
Blake to mój 4 transfer
Powiedzicie mi ile trwa krwawienie po poronieniu, i kiedy można podejść do transeru- niechce już rozpaczać tylko kreślić plan na przyszłość :zawstydzona/y:

no to uspokoiłyście mnie, moge wierzyc i czekac z nadzieja do wizyty:tak:
hess- ja bym na twoim miejscu zwiekszyła dawke , ja tez tak robie i kontroluje jak organizm reaguje na zmiane dawki . mnie zas naszczescie wkoncu troszke urosła bo od dluzszego czasu mi spada. tydzien temu mialam 0,056 a dzis 0,15:tak:

gizas - czyli nie robisz bety jutro? trzymam kciuki za dobre wiesci od bioenergo. mnie każecie wierzyc to ja ciebie tez łądnie prosze o wiare w kropka i piekna bete

bubu- to zalezy czy mowa o criotransferze czy stymulacji . jak crio to zalezy od ciebie i dr. jedni pozwalaja od razu po @ a jedni chca odczekac miesiac. co do poronienia to mysle ze to byla wczesna ciaza wiec nie powinnas czekac dlugo. ja jak poronilam w 7 tc to @ mialam po 5-6 dniach kiedy prg spadl po odstawieniu lekow

No wiem jutro powtarzam, ale mam wrażenie że wszystko ze mnie wypłyneło, pozatym mam nadżerkę II stopnia i nie wiem czy to nie przez nią. W pon beta była 21 a w środę 11 raczej wątpię żeby urosła - to był by cud.

Witajcie dziewczynki
Kiki co do progesteronu to ja w 5 tyg miałam na poziomie 11 progesteron i mam maluszka pod serduszkiem :) Jeśli bierzesz dopochwowo luteine ok 300mg dziennie i nie krwawisz to jest ok :) Jestem tą która na tym punkcie jest przewrażliwiona bo 1 ciąże przez to straciłam.

A ja dziś miałam robioną przezierność karkową i wszystko jest ok(13tydz). I na 90% będzie synuś :) Mój M chodzi dumny jak paw :)

Powodzenia dziewczynki.

Milka co u ciebie. Podaj mi na pw swój nr tel lub maila

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry