reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hess, mi hematolog powiedziała, że te badania kwasu foliowego są niemiarodajne, że trzeba by zbadać zawartość kwasu w krwince a się nie da.... Więc ja bym na twoim miejscu nadal brała 5 mg... A euthyrox zwiększyła tak jak mówisz, do 100 codziennie....

kasik36 - acha. Co do TSH to sobie ciutkę zwiększę dawkę, zacznę brać samą 100-tkę, bo nie chcę by mi podskoczyło podczas stymulacji. A do endo idę dopiero 25 lutego.

Kiki nie waż się tak mowić. PRG podawany dopochwowo nie wychodzi w badaniu z z krwi. Nie masz plamień, więc może nie jest za niski
Dla Ciebie znalazłam :tak:[h=3]Poziom progesteronu - normy[/h]
  • 1-28 ng/ml - po owulacji
  • 9-47 ng/ml - do 12. tygodnia ciąży
  • 17-146 ng/ml - 12.-28. tydzień ciąży
Nie wywołuj wilka,wredoty,@ i jak zwał tak zwał. Masz pęcherzyk dobrze umiejscowany a jutro może uda się usłyszeć serudcho albo chociaż informację że ładnie rośnie:tak:

Ja mam jutro bioenergoteraputę i może on mi powie czy widzi w mojej aurze ciaże:-Dbo M nie chce żebym badala jutro bety:confused2:Minimum w sobotę a najlepiej w poniedziałek:cool:chyba tez chce być dłuzej w nieeiwdzy i łudzić że się udało niż zobaczyć 0 betę:zawstydzona/y:

Dzięki za pocieszenie, jest naprawde ciężko, wiedząc że było tak blisko.
Blake to mój 4 transfer
Powiedzicie mi ile trwa krwawienie po poronieniu, i kiedy można podejść do transeru- niechce już rozpaczać tylko kreślić plan na przyszłość :zawstydzona/y:

no to uspokoiłyście mnie, moge wierzyc i czekac z nadzieja do wizyty:tak:
hess- ja bym na twoim miejscu zwiekszyła dawke , ja tez tak robie i kontroluje jak organizm reaguje na zmiane dawki . mnie zas naszczescie wkoncu troszke urosła bo od dluzszego czasu mi spada. tydzien temu mialam 0,056 a dzis 0,15:tak:

gizas - czyli nie robisz bety jutro? trzymam kciuki za dobre wiesci od bioenergo. mnie każecie wierzyc to ja ciebie tez łądnie prosze o wiare w kropka i piekna bete

bubu- to zalezy czy mowa o criotransferze czy stymulacji . jak crio to zalezy od ciebie i dr. jedni pozwalaja od razu po @ a jedni chca odczekac miesiac. co do poronienia to mysle ze to byla wczesna ciaza wiec nie powinnas czekac dlugo. ja jak poronilam w 7 tc to @ mialam po 5-6 dniach kiedy prg spadl po odstawieniu lekow

No wiem jutro powtarzam, ale mam wrażenie że wszystko ze mnie wypłyneło, pozatym mam nadżerkę II stopnia i nie wiem czy to nie przez nią. W pon beta była 21 a w środę 11 raczej wątpię żeby urosła - to był by cud.

Witajcie dziewczynki
Kiki co do progesteronu to ja w 5 tyg miałam na poziomie 11 progesteron i mam maluszka pod serduszkiem :) Jeśli bierzesz dopochwowo luteine ok 300mg dziennie i nie krwawisz to jest ok :) Jestem tą która na tym punkcie jest przewrażliwiona bo 1 ciąże przez to straciłam.

A ja dziś miałam robioną przezierność karkową i wszystko jest ok(13tydz). I na 90% będzie synuś :) Mój M chodzi dumny jak paw :)

Powodzenia dziewczynki.

Milka co u ciebie. Podaj mi na pw swój nr tel lub maila

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry