Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asiu_77 Niema tego złego co by nam nie wyszło
Lepiej to zrobić raz a dobrze, a nie zaczynać i kończyć na starcie. Może przy histero jakaś ryska na zagnieżdżenie, i będzie piękny brzuszek rósł przez 9 miesięcy
Migotka gratulacje, i trzymam kciuki za pozytywny rozwój sytuacji :-)
A ja mam tez pytanko: w programie z MZ nie można transferować 2 zarodków poniżej 35 r.ż., a jak to jest z mrożonymi zarodkami, czy podczas crio mogą transferować dwie blastki?
Kate ja 1 transfer miałam z 1 blastki. Dwa kolejne po 2 zarodki. U mnie pytają czy chcemy 1 czy 2, a decyduje embriolog. Nie mam 30 więc to chyba zależy od kliniki.
Asia ja póki co podchodzę do tego sceptycznie, poza tym wybiorą 6 i zapłodnią więc ta 17 to tylko rezerwa, choć nie wiadomo ile było dojrzałych. W poniedziałek będę dzwonić do laboratorium to dowiem się czegoś więcej. Póki co odpoczywam bo kiepsko się czuję. Dostałam też Dostinex, ale chyba to normalne przy takiej ilości pęcherzyków.