reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ojjj GiazSku wiedziałam że ten winiaczek nie dla Ciebie :-) Za to chętnie wypije za tak ładną betkę :tak::tak:
Oczywiście po cichaczu gratki!!!!!!
Beta marzenie :tak: Chyba będą bliźniaki :-):-)

Jeszcze Jo.M przekaże cudne wieści i można ustawiać się w kolejce po sukces. Ojjj zdało by się!!!!

Trzymam kciuuuuuuuuki za Was!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Miałam 5 pełnych stymulacji i jedną przerwaną w 6 ds. Czyli sporo za mną:sorry2:teraz sporo przede mną-od bety do bety, do wizyty, usg, seruszka itd, Ale dziś jestem szczęśliwa. Cofnęłam się trochę na forum i widizałam po betach dziewczyn że moja jak na 11 dpt jest bardzo dobra, oby tylko przyrost był prawdiłowy:sorry2:

GizaS- az sie poryczalam ze szczescia!!!! gratuluje kochana.Dla wszystkich niedowiarkow,niedosilkow,dolkowi depresantow...trzeba walczyc,UDA SIE NAM WSZYSTKIM :-):-):-):-):-):-) O matko ale fajowa sobota:-):-):-)

A ja mam kolejny problem :zawstydzona/y: nie wiem jak zinterpretować odpowiedź z MZ i proszę Was o pomoc , bo dla mnie jest ona niejednoznaczna . Opisałam ,że zostały mi przerwane dwie stymulacje i z jakich powodów oraz ,że do drugiej stymulacji nie dokupowałam leków ...i pytałam czy można to potraktować jako jedną próbę ,czy niestety dwie i oto odpowiedź :

Szanowna Pani,

Odpowiadając na przekazane drogą elektroniczną pytanie na temat refundacji leków w programie „Program – Leczenie Niepłodności Metodą Zapłodnienia Pozaustrojowego na lata 2013 – 2016”, Departament Matki i Dziecka uprzejmie informuje, że leki w procedurze zapłodnienia pozaustrojowego refundowane są do trzech prób. Liczy się fakt wypisania przez lekarza recepty i jej wykupienia przez Panią, a nie ilość kupionych leków.

I jak to rozumieć? Bo może ja zdurniałam do reszty przy tym wszystkim ...:zawstydzona/y:

Jak napisali liczy się fakt wypisania recepty , a ja miałam wypisywaną receptę tylko jedną do pierwszej stymulacji. Do drugiej miałam leki , które zostały po pierwszej

reklama
Asia niestety ministerstwo lubi tak ogolnie odpisywać :/ jezeli miałas jedną receptę , tzn teraz wykorzystałas leki z pierwszej procedury to masz jeszcze refundacje leków na 2 próby :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry