Hess
Fanka BB :)
beti88 - witaj na forum, cieszymy się, że do nas dołączyłaś
. Będziemy trzymać kciuki, żeby i Tobie się udało!! Ja niestety nie pomogę co do histeroskopii, bo nie miałam nigdy tego robionego. U mnie zapłodniły się 4 komórki, ale niestety po 2 dobie przestały się dzielić i zostałam z niczym. Miałam długi protokół. Teraz miałam ruszyć z krótkim, ale okazało się, że mam torbiel na jajniku i muszę miesiąc jeszcze odczekać.
sakatynka - skoro macie taką potrzebę, to dobrze, że robicie sobie przerwę. Nie ma co na siłę i na czas wszystko robić. Relaks i odprężenie też są potrzebne. Organizm i psychika wtedy o wiele lepiej funkcjonują
.
agulla84 - ja niestety nie posiadam Inofemu.
. Będziemy trzymać kciuki, żeby i Tobie się udało!! Ja niestety nie pomogę co do histeroskopii, bo nie miałam nigdy tego robionego. U mnie zapłodniły się 4 komórki, ale niestety po 2 dobie przestały się dzielić i zostałam z niczym. Miałam długi protokół. Teraz miałam ruszyć z krótkim, ale okazało się, że mam torbiel na jajniku i muszę miesiąc jeszcze odczekać.sakatynka - skoro macie taką potrzebę, to dobrze, że robicie sobie przerwę. Nie ma co na siłę i na czas wszystko robić. Relaks i odprężenie też są potrzebne. Organizm i psychika wtedy o wiele lepiej funkcjonują
.agulla84 - ja niestety nie posiadam Inofemu.