reklama

Kto po in vitro?

reklama
szarlotka super wiesci!!!!!! gratuluje jeszcze raz!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-)

wiecie co dziewczyny nie wiem czy to normalny objaw..ale ja juz jakos pomału zaczynam odpuszczac, nie mysle o tym, nie mam juz takiego cisnienia i stresu czy sie uda czy nie...nie wiem pewnie to chwilowe ale fajnie jest tak psychicznie odpoczac

szarlotka gratuluje slicznego serduszka :tak:
anjia mnie pobolewal brzuch od samego poczatku,teraz takze,czasami budze sie w nocy bo cos tam zakluje.Moja doktor powiedziala,ze to normalne.Macica sie powieksza i wszystko tam rozciaga i naciaga.Nic sie nie martw,napewno maluszek rosnie i dlatego brzuszek boli:tak:

A u mnie bez zmian,mdlosci atakuja,pare razy witalam sie z kibelkiem,ale mam nadzieje ze nie zamieni sie to w calodzienne zyganko hehe. Nadal jestem na zwolnieniu i mysle ze zostane na nim do konca maja,a potem spowrotem do pracki:tak:Bedzie to juz po 12tc wiec mam cicha nadzieje,ze moze bede sie juz lepiej czula:-)

Pozdrawiam Was dziewczyny :-)

Witam w ten piekny słoneczny dzionek:-)
Pomimo,ze pół nocy nie spałam,bo mnie bolał brzuch to wstałam w dobrym humorze:-D
Napiszcie mi proszę czy was tez po transferze bolał brzuch? dzisiaj w nocy to była kulminacja,bolał mnie jak nigdy dotąd.

Trzymam kciuki za te dziewczynki co im się udało,żeby maleństwo zdrowo rosło i za te co się dopiero starają,zeby się udało

Hej dziewczynki:):)
Dziękuję jeszcze raz za trzymanie kciuków:)Bardzo pomaga:):)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
konwalia a ja też coś czuje że to płeć męska:):)i cieszę się że pozytywne nastawienie masz:)zobaczysz na spacerek z wózkiem polecimy razem.....
Ale mi termin wyliczyli na 21 grudnia....akurat przed świętami , żebym tylko w wigilię nie leżała na porodówce:)Aleee zniosę wszystko!!!!!!!!!!!!!!!! Mogę nawet rodzić do góry nogami , w wigilię,Nowy Rok...obojętne mi:):)
aniija...ja miałam nawet silne skurcze jak na okres!!! i to naprawdę mocne:)i wsio ok:)Lekarz tez powiedział że to normalne , bo wszystko się tam rozciąga,pracuje itd.....nie martw się:)

witam moje kochane dziewczynki,bylam dzis na podgladanku moicg jajeczek i jest ok.w piatek powtorka i planowanie zbioru w poniedzialek a transfer w piatek za tydzien jezus jak ja sie ciesze,ze juz pomalu dochodze do konca czuje,ze tym razem mi sie uda!!!!Musi!!!!Buzka dla wszystkich a ktora ma najblizej testowanko?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry