reklama

Kto po in vitro?

Agulla mnie w terminie spodziewanej @ piersi przestaly bolec i zrobily sie miekkie i tez myslalam ze nic z tego. A bol jak na @ towarzyszyl mi do 20 tyg ciazy potem przeszlo. Klulo mnie tez w pachwinach ale to na pozniejsxym etapie. Badz dobrej mysli piersi nie sa zadnym wyznacznikiem

reklama
lolitka, Dorotka jestem:-) poszłam się relaksować po tym ciężkim dniu. Transfer się odbył nawet dużego opóźnienia nie było . Do obserwacji zostały P8B, P8C ale raczej z tego C nic nie będzie. Do brzucha podali blastkę więc nie było co się prosić o dwa. Żeby tylko ze mną została...bo myślę że na przekór wszystkim rokowaniom nie zostanie...bo taka jest przewrotność losu.

lilka postaram się być grzeczna i nie narzekać, ale boje się myśleć ze może się udać bo wiem jak ciężko będzie mi się podnieść..Postaram się zmienić nastawienie:-p i będę do niego gadać i gadać i błagać żeby ze mną został i może go namówię.

W dniu 26 lutego 2015 roku odbyliśmy spotkanie z Panią dyrektor Departamentu Matki i Dziecka, Dagmarą Korbasińską, podczas którego Pani dyrektor zostały przekazane Wasze pytania i wątpliwości związane z funkcjonowaniem Programu. Prosimy o zapoznanie się z odpowiedziami poniżej.
Jednocześnie chcielibyśmy przypomnieć wszystkim Pacjentom korzystającym z Programu refundacji, iż świadczenia i procedury odbywające się w ramach Programu są bezpłatne (są wliczone w koszt Programu i pozostają przedmiotem rozliczeń między Realizatorem a Ministerstwem), więc pobieranie od pacjentów uczestniczących z Programie dodatkowych opłat tytułem przykładowo:
- zastosowania EmbryoGlue
- zastosowania AH (assisted hatching)
- wykonania scratchingu endometrium
- zastosowania kroplówki po punkcji
- zastosowania pełnego znieczulenia podczas punkcji
- innych
jest niezgodne z zapisami Programu.

kate_p7 - super, że masz już kropka po sercem - teraz dbaj o niego! :-) Ja bym nie ufała Twoim instynktom, więc jestem spokojna o powodzenie tej akcji. Najpierw mówiłaś, że cała stymulacja poszła na marne, potem, że na pewno nie będzie żadnego zarodka, potem że nie przetrwają, a potem, że na pewno nie będzie transferu - skuteczność prognozy 0%. Także głowa do góry, nie myśleć za dużo, chyba, że o tym że kropek zostaje ;-) Ściskam mocno i uciekam do Białego.

reklama
Wczoraj mnie ścięło z nóg, tak więc kalendarz przedstawiam z rana :-)

MARZEC

08: szkrabek - podgląd pęcherzyków
09: calineczka - USG pęcherzykowe
09: Fusun - USG pęcherzykowe
09: szkrabek - podgląd pęcherzyków
10: szkrabek - podgląd pęcherzyków

11: dariaa16 - wysoka beta!
11: bunieczek29 - badania prenatalne
11: szkrabek - podgląd pęcherzyków
12: szkrabek - podgląd pęcherzyków
13: Hess - podglądanie pęcherzyków

14: kikifish87 - badania prenatalne