Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale żeby papierochy były zdrowsze niż lampka wina to się chyba nie dzieje... Zobaczymy może dojdą do badań w których obalą ten mit.. Bo ja akurat jestem zdania, ze no pic w ciąży to się nie powinno. Ale znam pare osób które przez cała ciąże piły lampeczkę, czy piwko a'la radler czasem i dzieci zdrowe. Lepiej moja ciotka piła bąbelki (szampana) przez cała ciaze i dziecko nie ma FAS. Ale znam z widzenia patologie, gdzie sąsiedzi na nia policje wzywali bo 7-8miesiac a ona 10piwo wali w parku - dzieci duuuzo wszystkie zdrowe. Ale co do ostatniej pani, dzieci wszystkie to alergicy okropni..Częściej zauważałam alergie i problemy u dzieci matek palących a nie pijących. Jakaś teraz głupia moda na to palenie jest no i pewnie e-papierosy to nie papierosy i palić w ciąży można
Oczywiście żarcik
Osobiście uważam, że kobiety które palą lub piją lub to i to to traktują ciążę przedmiotowo np jak kolejną zachciankę.
Co do relanium czy nospy to mój dr nie wspominał nawet a ja nie pytalam. Chyba prędzej bym się zdecydowała na nospę. Może widział we mnie oazę spokoju :-)
Ta @ mnie wykończy tą swoją obfitością.
Bety pamietasz kiedy dostalas okres po zabiegu,bo ja na razie bladze w ciemnosciach:-) czytam ,ze od 4-6 tygodni???